aserin87
Üye
-
Konu Sahibi
-
Minecraft mı ?Ha symbianmış pardon
arkadaşlar sağolun cevaplarınız için ancak eminim symbian değilde javaydı ancak symbianlardada çalışır minecraftdan daha basit 2 boyutlu böyle aletimiz vardı aşağı dalıyorduk oksijen bitiyordu tekrar en tepeye cıkıyorduk aşağı doğru kazdığımız yerden aletimizi geliştiriyorduk motorunu felan daha iyi kazıyordu eminim arkadaşlar nokia telefonda oynamıştım adını unuttumMinecraft dicem fakat değil symbian için yok öyle bişey
O oyunu bulursan bana da haber ver, bayılırım öyle oyunlaraarkadaşlar sağolun cevaplarınız için ancak eminim symbian değilde javaydı ancak symbianlardada çalışır minecraftdan daha basit 2 boyutlu böyle aletimiz vardı aşağı dalıyorduk oksijen bitiyordu tekrar en tepeye cıkıyorduk aşağı doğru kazdığımız yerden aletimizi geliştiriyorduk motorunu felan daha iyi kazıyordu eminim arkadaşlar nokia telefonda oynamıştım adını unuttum
tamam hocam bulursak mutlaka yazarım sanadaO oyunu bulursan bana da haber ver, bayılırım öyle oyunlara
yok hocam bu değil daha çok hatırlamaya başlıyorum denizin dibine dalıyorduk deniz altı gibi birşeyle zümrüt felan bulunca çok sevinirdik hatta bir detay daha dümdüz kazardık aşağıya doğru sağa sola gitmeden sonra oksijen azalınca skill gibi birşey vardı dümdüz yukarıya hızlıca çıkardı oksijen tankını felan geliştirebiliyorduk
Oyun böyle bişey mi dostum
Pc için olanını indiriyorum 15mb
Oyun böyle bişey mi dostum
Ha gayret bulacanyok hocam bu değil daha çok hatırlamaya başlıyorum denizin dibine dalıyorduk deniz altı gibi birşeyle zümrüt felan bulunca çok sevinirdik hatta bir detay daha dümdüz kazardık aşağıya doğru sağa sola gitmeden sonra oksijen azalınca skill gibi birşey vardı dümdüz yukarıya hızlıca çıkardı oksijen tankını felan geliştirebiliyorduk
Minecraftın 2D siPc için olanını indiriyorum 15mb
hadi hocam gözünü seveyim hatırlamaya çalış yoksa kafayı sıyırcamoyun digital choletanın ismi dilimin ucunda aklıma gelmiyor symbiandayken oynamıştım
California Gold Rush mı ?
bir an çok heyecanlanmıştım bu değil arkadaşlarCalifornia Gold Rush buldumayın üyesi cevabı benden önce vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?