isthacker7
Üye
-
Konu Sahibi
-
c6-01 al.
ne var kardeş bu c6-01 de merak ediyorum.. çok met edilecek bir telefon değil.. haa o kadar c6-01 al diyorsan.. onu bıraksın c7 alsın.. biraz mantıklı düşünün.. yeniliklere açık olun..
ne var kardeş bu c6-01 de merak ediyorum.. çok met edilecek bir telefon değil.. haa o kadar c6-01 al diyorsan.. onu bıraksın c7 alsın.. biraz mantıklı düşünün.. yeniliklere açık olun..
kullandın mı da c6 kafadan yorum basıyon.
o kadar da c6-01 alacak adam zaten parası ona yettiği için alıyordur alabilecek olsa heralde c7 alır saf değil ya...
senin yaşının 10 katı kadar c6-01, n8-00, e6-00 kullanmışlığım var.. biliyoruz da konuşuyoz.. 700 şık bir telefon.. bu kadar adam saf mıda.. bir şeyden anlamıyor muda 700 diyor.. haa bu arada cep telefonu konusunda senin bildiğin kadarda benim unumuşluğum var. biz bu yazılım, cihaz tamir işine. n95 8gb ile başladık..
700 o fiyatı ne kadar hakediyor tartışılır fiyat/performans olarak kesinlikle 603 derim unutmadan 3.2 inch ekran alınmaz artık ikinci nesillerin birinci nesillerden tek üstünlüğününün sadece Tintin oyunu olduğu bir konuda 700'ün 300 mhz'lik fazladan hızı pek bir anlam ifade etmez Nokia'nın oyun desteğine bakıldığındaSon olarak 603'ün hoperlör sesinin daha iyi olduğu söylüyor iki telefonu da kullananlar, Gorilla Glass ise abartılcak bişey değil gene forumda çoğu kişinin dediği gibi kırılcak olan telefon her türlü kırılıyor. Son olarak ben tasarım+büyük ekran olarak 603'ü tavsiye ederim, karar senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?