safakk Üye P_O_W_E_R' Alıntı: Olsa önce kendime alırdım Ama ben siparişi verdim gelcek...Kendime tabi Genişletmek için tıkla ... ooooo hayırlı olsun power abi güle güle kullan bende piraz para biriktiriyorum maalum çok pahalı ama alırsan bi inceleme bekleriz bu arada bannnnnnnnn
P_O_W_E_R' Alıntı: Olsa önce kendime alırdım Ama ben siparişi verdim gelcek...Kendime tabi Genişletmek için tıkla ... ooooo hayırlı olsun power abi güle güle kullan bende piraz para biriktiriyorum maalum çok pahalı ama alırsan bi inceleme bekleriz bu arada bannnnnnnnn
prince of hell Üye banlamayı unuttuğu için bannnnn bu arada safak kankamı banladın oyüzden bide sana ban manyağa bulaşmayın yakarım
banlamayı unuttuğu için bannnnn bu arada safak kankamı banladın oyüzden bide sana ban manyağa bulaşmayın yakarım
POWER Üye Yannış oldu yaw ben princeyi banlıyodum araya girmişsin...Neyse bişi demiyorsun diye bannnn
prince of hell Üye oo ikinizlede baş ederim bee power milletin aklını karıştırıyosun al sna safak sende niye bukadar aktifsin al sanada
oo ikinizlede baş ederim bee power milletin aklını karıştırıyosun al sna safak sende niye bukadar aktifsin al sanada