kingenes Üye Sen sıkma canını ben hazırlarım bi böcek partisi...toplarız hepsini.. Böcek yemek gibi bişi düşündüün için baaannn..(çaktırma bnede düşündüm )
Sen sıkma canını ben hazırlarım bi böcek partisi...toplarız hepsini.. Böcek yemek gibi bişi düşündüün için baaannn..(çaktırma bnede düşündüm )
FanaTürk Üye Saman altından su yürüttüğümüz için; . Ayrıca bu böcükler muz üstünde Afrika'dan gelmişlerdi galiba... :
Saman altından su yürüttüğümüz için; . Ayrıca bu böcükler muz üstünde Afrika'dan gelmişlerdi galiba... :
kingenes Üye oooohhhh muzla beraber hop götürecen bunları haaa... afrikadan gelen böcekleri bana yedirmeye çalıştığın için ban..
oooohhhh muzla beraber hop götürecen bunları haaa... afrikadan gelen böcekleri bana yedirmeye çalıştığın için ban..
FanaTürk Üye İthal böcekleri beğenmediğin için; . Para veriyoruz o kadar... Pasaport parası, vize parası, bilet parası, ayak bastı parası... :
İthal böcekleri beğenmediğin için; . Para veriyoruz o kadar... Pasaport parası, vize parası, bilet parası, ayak bastı parası... :
kingenes Üye FanaTürk' Alıntı: İthal böcekleri beğenmediğin için; . Para veriyoruz o kadar... Pasaport parası, vize parası, bilet parası, ayak bastı parası... : Genişletmek için tıkla ... ya sınırda tellerin altından soksaydın hayvanları.. bi hayvan için okadar para harcıyosun. BAAAANNN
FanaTürk' Alıntı: İthal böcekleri beğenmediğin için; . Para veriyoruz o kadar... Pasaport parası, vize parası, bilet parası, ayak bastı parası... : Genişletmek için tıkla ... ya sınırda tellerin altından soksaydın hayvanları.. bi hayvan için okadar para harcıyosun. BAAAANNN
FanaTürk Üye Kanal D'de film var... : Galiba küçük çocuğun kurbağa hayvanını şişirip patlattığı film...
kingenes Üye Ya yeter ne çok film fantezin var.. Ama sende haklısın ne ii olur şimdi bağırsaklarıyla beraber mideye indirmek...nese yaaa çok fazla iğrenç muhabbet ettik milletin midesi bulanmasın...
Ya yeter ne çok film fantezin var.. Ama sende haklısın ne ii olur şimdi bağırsaklarıyla beraber mideye indirmek...nese yaaa çok fazla iğrenç muhabbet ettik milletin midesi bulanmasın...
paradoks Üye Toplu moplu kponustugun içinb bendende sana b@n NOTure sınırlaması yoktur b@nı yiyenin kendine gelmesi için b@nın kalkması tercih sebebidir
Toplu moplu kponustugun içinb bendende sana b@n NOTure sınırlaması yoktur b@nı yiyenin kendine gelmesi için b@nın kalkması tercih sebebidir