The Shadow Üye CV-Aurora' Alıntı: valla ne desem, bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... En iyi tercih
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... bolum hocasi hakkimiz olan notun yarisini verdi ona da kocaman bir
The Shadow' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... bolum hocasi hakkimiz olan notun yarisini verdi ona da kocaman bir
furkankaya559758 Üye frknkrc44' Alıntı: bolum hocasi hakkimiz olan notun yarisini verdi ona da kocaman bir Genişletmek için tıkla ... Hocasını banladığı için ban.
frknkrc44' Alıntı: bolum hocasi hakkimiz olan notun yarisini verdi ona da kocaman bir Genişletmek için tıkla ... Hocasını banladığı için ban.
maviyesil1 Üye Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2: Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2:
Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2: Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2:
KingDroid Üye bugun notlarim 70'ten asagi olmadigi icin ban atmiycam bugun kavga ettim ben kavgaci oldugum icin kendime maviyesil1' Alıntı: Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2: Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2: Genişletmek için tıkla ... handler kullandigin icin
bugun notlarim 70'ten asagi olmadigi icin ban atmiycam bugun kavga ettim ben kavgaci oldugum icin kendime maviyesil1' Alıntı: Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2: Arkadas biraz yorgun gordum. Dinlensin diye :ban2: Genişletmek için tıkla ... handler kullandigin icin
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Çok üzgün gördüm seni Genişletmek için tıkla ... bugun bi felsefe yazilisina girdim en az 90 alacam yazilidan not: kopya cekmedim hepsi kendi emegimdir.
The Shadow' Alıntı: Çok üzgün gördüm seni Genişletmek için tıkla ... bugun bi felsefe yazilisina girdim en az 90 alacam yazilidan not: kopya cekmedim hepsi kendi emegimdir.
BrainHacker Üye maviyesil1' Alıntı: nickin kurallara aykiri Genişletmek için tıkla ... Hadi ya neymiş o kural.
Luck Star Üye frknkrc44' Alıntı: beyin hackleyici nedir yaa ? Genişletmek için tıkla ... Sesli harfleri mi yedin bann
frknkrc44' Alıntı: beyin hackleyici nedir yaa ? Genişletmek için tıkla ... Sesli harfleri mi yedin bann
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: bugun bi felsefe yazilisina girdim en az 90 alacam yazilidan not: kopya cekmedim hepsi kendi emegimdir. Genişletmek için tıkla ... Iyi
frknkrc44' Alıntı: bugun bi felsefe yazilisina girdim en az 90 alacam yazilidan not: kopya cekmedim hepsi kendi emegimdir. Genişletmek için tıkla ... Iyi