TeknoÖmer Üye KinG CrazY' Alıntı: sen insan değilsin midillisin Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım olduğu için.
KinG CrazY Üye TeknoÖmer' Alıntı: Arkadaşım olduğu için. Genişletmek için tıkla ... Çok iyi arkadaşm olduğun için
TeknoÖmer Üye KinG CrazY' Alıntı: Çok iyi arkadaşm olduğun için Genişletmek için tıkla ... Iyi biri olduğun için.
KinG CrazY Üye TeknoÖmer' Alıntı: Iyi biri olduğun için. Genişletmek için tıkla ... O zaman bana İphone 5s alırmısın ?
TeknoÖmer' Alıntı: Iyi biri olduğun için. Genişletmek için tıkla ... O zaman bana İphone 5s alırmısın ?
TeknoÖmer Üye KinG CrazY' Alıntı: O zaman bana İphone 5s alırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Moto G'ye sahip olduğum için. (Param yok, arkadaşına 5S alacak adamın Moto G'si mi olur? )
KinG CrazY' Alıntı: O zaman bana İphone 5s alırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Moto G'ye sahip olduğum için. (Param yok, arkadaşına 5S alacak adamın Moto G'si mi olur? )
KinG CrazY Üye TeknoÖmer' Alıntı: Moto G'ye sahip olduğum için. (Param yok, arkadaşına 5S alacak adamın Moto G'si mi olur? ) Genişletmek için tıkla ... profil resmindeki telefonu görünce anlamıştımda telefon kısmında yazmıyor benim telefonda ışık sızması oldu duvara atasım geliyor
TeknoÖmer' Alıntı: Moto G'ye sahip olduğum için. (Param yok, arkadaşına 5S alacak adamın Moto G'si mi olur? ) Genişletmek için tıkla ... profil resmindeki telefonu görünce anlamıştımda telefon kısmında yazmıyor benim telefonda ışık sızması oldu duvara atasım geliyor
TeknoÖmer Üye KinG CrazY' Alıntı: profil resmindeki telefonu görünce anlamıştımda telefon kısmında yazmıyor benim telefonda ışık sızması oldu duvara atasım geliyor Genişletmek için tıkla ... Kendi profilimi düzeltmediğim için. :ban
KinG CrazY' Alıntı: profil resmindeki telefonu görünce anlamıştımda telefon kısmında yazmıyor benim telefonda ışık sızması oldu duvara atasım geliyor Genişletmek için tıkla ... Kendi profilimi düzeltmediğim için. :ban
KinG CrazY Üye TeknoÖmer' Alıntı: Kendi profilimi düzeltmediğim için. :ban Genişletmek için tıkla ... 3 telefonun olduğu için
TeknoÖmer' Alıntı: Kendi profilimi düzeltmediğim için. :ban Genişletmek için tıkla ... 3 telefonun olduğu için
TeknoÖmer Üye KinG CrazY' Alıntı: 3 telefonun olduğu için Genişletmek için tıkla ... Moto X'i olmadığı için. (Nereden biliyorsun? )
KinG CrazY' Alıntı: 3 telefonun olduğu için Genişletmek için tıkla ... Moto X'i olmadığı için. (Nereden biliyorsun? )
KinG CrazY Üye TeknoÖmer' Alıntı: Moto X'i olmadığı için. (Nereden biliyorsun? ) Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısına sen telefonlarını say
TeknoÖmer' Alıntı: Moto X'i olmadığı için. (Nereden biliyorsun? ) Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısına sen telefonlarını say
TeknoÖmer Üye KinG CrazY' Alıntı: can sıkıntısına sen telefonlarını say Genişletmek için tıkla ... Boş durduğum için. (Discovery, IPhone, Moto G) (Başkanlarına verdiğim telefonları saymadım )
KinG CrazY' Alıntı: can sıkıntısına sen telefonlarını say Genişletmek için tıkla ... Boş durduğum için. (Discovery, IPhone, Moto G) (Başkanlarına verdiğim telefonları saymadım )
DarkredBlue61 Üye CV-Aurora' Alıntı: nickinde yabancı karakterler var Genişletmek için tıkla ... Bir Neden Bulamadiğim için
CV-Aurora' Alıntı: nickinde yabancı karakterler var Genişletmek için tıkla ... Bir Neden Bulamadiğim için