KingOfPiez Üye CV-Aurora' Alıntı: şimdi hakkaten biri lansa herkes bir tarafa dağīlır Genişletmek için tıkla ... Ben dagilmam
CV-Aurora' Alıntı: şimdi hakkaten biri lansa herkes bir tarafa dağīlır Genişletmek için tıkla ... Ben dagilmam
-Heisenberg- Üye KinG CrazY' Alıntı: Seni görünce Almanya aklıma geldiği için Genişletmek için tıkla ... 2 sebepten dolayı 1. almancı değilim 2. fake değilim ama almanyaya gitmeyi isterim .D
KinG CrazY' Alıntı: Seni görünce Almanya aklıma geldiği için Genişletmek için tıkla ... 2 sebepten dolayı 1. almancı değilim 2. fake değilim ama almanyaya gitmeyi isterim .D
KinG CrazY Üye -Heisenberg-' Alıntı: 2 sebepten dolayı 1. almancı değilim 2. fake değilim ama almanyaya gitmeyi isterim .D Genişletmek için tıkla ... nick in ne anlama geliyor ?
-Heisenberg-' Alıntı: 2 sebepten dolayı 1. almancı değilim 2. fake değilim ama almanyaya gitmeyi isterim .D Genişletmek için tıkla ... nick in ne anlama geliyor ?
-Heisenberg- Üye KinG CrazY' Alıntı: nick in ne anlama geliyor ? Genişletmek için tıkla ... Breaking Bad Walter Whitenin takma adı
KinG CrazY' Alıntı: nick in ne anlama geliyor ? Genişletmek için tıkla ... Breaking Bad Walter Whitenin takma adı
KinG CrazY Üye -Heisenberg-' Alıntı: Breaking Bad Walter Whitenin takma adı Genişletmek için tıkla ... o dizinin 1.bölümünü izlemiştim sonra izlemek istemedim başka dizi vardı o diziye devam ettim
-Heisenberg-' Alıntı: Breaking Bad Walter Whitenin takma adı Genişletmek için tıkla ... o dizinin 1.bölümünü izlemiştim sonra izlemek istemedim başka dizi vardı o diziye devam ettim
KinG CrazY Üye CV-Aurora' Alıntı: diziden bahsettiğin için Genişletmek için tıkla ... diziden bahsetmediğin için
KinG CrazY Üye CV-Aurora' Alıntı: kimi kime istiyor? kafam landı :dusun: Genişletmek için tıkla ... kafan banlandığı için
CV-Aurora' Alıntı: kimi kime istiyor? kafam landı :dusun: Genişletmek için tıkla ... kafan banlandığı için
The Shadow Üye KinG CrazY' Alıntı: Çok saçma bir sebep bulduğun için Genişletmek için tıkla ... Buldum sonuçta