blsm_mr Üye kavr' Alıntı: Bana yavrum dediğin için Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Lafımı çaldın
kavr' Alıntı: Bana yavrum dediğin için Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Lafımı çaldın
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: The shadow u sihirbaz ismine benzettigim icin Genişletmek için tıkla ... Seni yerim pasta
KingOfPiez' Alıntı: The shadow u sihirbaz ismine benzettigim icin Genişletmek için tıkla ... Seni yerim pasta
blsm_mr Üye The Shadow' Alıntı: Ben çalmam sömürürüm Genişletmek için tıkla ... Asıl ben sömürülmem sömür sömür sömürürüm seni ABD nin petrolu olan ülkeleri sömürdüğü gibi sömürürüm The Shadow' Alıntı: Güldürdün la Genişletmek için tıkla ... İlk önce ban attın yani nedensiz bu yüzden bir haftalık hediyemi kabuL ET SANA ZAHMET DERMİŞİM The Shadow' Alıntı: Ben çalmam sömürürüm Genişletmek için tıkla ... Dilini kesecem senin
The Shadow' Alıntı: Ben çalmam sömürürüm Genişletmek için tıkla ... Asıl ben sömürülmem sömür sömür sömürürüm seni ABD nin petrolu olan ülkeleri sömürdüğü gibi sömürürüm The Shadow' Alıntı: Güldürdün la Genişletmek için tıkla ... İlk önce ban attın yani nedensiz bu yüzden bir haftalık hediyemi kabuL ET SANA ZAHMET DERMİŞİM The Shadow' Alıntı: Ben çalmam sömürürüm Genişletmek için tıkla ... Dilini kesecem senin
blsm_mr Üye kavr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... rozetini göstermeden polis ifadesini kullanıyorsun
007wolverine Üye blsm_mr' Alıntı: rozetini göstermeden polis ifadesini kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... :
blsm_mr Üye dalda belki bir hanım efendiyi temsil ediyordur The Shadow' Alıntı: Pasta getirmedin bana Genişletmek için tıkla ... aynen bize de pasta getir
dalda belki bir hanım efendiyi temsil ediyordur The Shadow' Alıntı: Pasta getirmedin bana Genişletmek için tıkla ... aynen bize de pasta getir