TheLastRevolution Üye The Shadow' Alıntı: Senin telefon dogustan beri wifi sifrelerini unuttugu icin tabii ki de Iki kisi tartisirken araya girdigin icin sana da Genişletmek için tıkla ... konu yavas yavas tartismaya donuyo aman dikkat bu arada hepinize toplu
The Shadow' Alıntı: Senin telefon dogustan beri wifi sifrelerini unuttugu icin tabii ki de Iki kisi tartisirken araya girdigin icin sana da Genişletmek için tıkla ... konu yavas yavas tartismaya donuyo aman dikkat bu arada hepinize toplu
The Shadow Üye ghstr' Alıntı: konu yavas yavas tartismaya donuyo aman dikkat bu arada hepinize toplu Genişletmek için tıkla ... Kankam la o benim ister tartisirim ister banlarim
ghstr' Alıntı: konu yavas yavas tartismaya donuyo aman dikkat bu arada hepinize toplu Genişletmek için tıkla ... Kankam la o benim ister tartisirim ister banlarim
EmekHırsızı Üye The Shadow' Alıntı: Kankam la o benim ister tartisirim ister banlarim Genişletmek için tıkla ... adamsın konu tartışmaya dönmüyor fakeye geldin @ghstr üsttekine değil 2 üsttekine okkalı
The Shadow' Alıntı: Kankam la o benim ister tartisirim ister banlarim Genişletmek için tıkla ... adamsın konu tartışmaya dönmüyor fakeye geldin @ghstr üsttekine değil 2 üsttekine okkalı
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Kankam la o benim ister tartisirim ister banlarim Genişletmek için tıkla ... Kamkani banladigin için
The Shadow' Alıntı: Kankam la o benim ister tartisirim ister banlarim Genişletmek için tıkla ... Kamkani banladigin için
TheLastRevolution Üye MaxiDeal' Alıntı: Kankam tarafından banlandigimi sorgulama hakkın olmadığı için balgamlı bi Genişletmek için tıkla ... adama tukurup pislik yaptigin icin giderken o balgamida al adamin suratindan
MaxiDeal' Alıntı: Kankam tarafından banlandigimi sorgulama hakkın olmadığı için balgamlı bi Genişletmek için tıkla ... adama tukurup pislik yaptigin icin giderken o balgamida al adamin suratindan
EmekHırsızı Üye ghstr' Alıntı: adama tukurup pislik yaptigin icin giderken o balgamida al adamin suratindan Genişletmek için tıkla ... yapışmamışsa alırım midemi bulandirdin
ghstr' Alıntı: adama tukurup pislik yaptigin icin giderken o balgamida al adamin suratindan Genişletmek için tıkla ... yapışmamışsa alırım midemi bulandirdin
TheLastRevolution Üye MaxiDeal' Alıntı: teke tek anca cnntürkde bi siyaset programı olur. 2ye tek geleni sorguladigin için Genişletmek için tıkla ... sacma sapan espri yapmaktan ladim seni
MaxiDeal' Alıntı: teke tek anca cnntürkde bi siyaset programı olur. 2ye tek geleni sorguladigin için Genişletmek için tıkla ... sacma sapan espri yapmaktan ladim seni
TheLastRevolution Üye MaxiDeal' Alıntı: yapışmamışsa alırım midemi bulandirdin Genişletmek için tıkla ... tukurmeseydin o zaman
MaxiDeal' Alıntı: yapışmamışsa alırım midemi bulandirdin Genişletmek için tıkla ... tukurmeseydin o zaman
TheLastRevolution Üye pronthex' Alıntı: Sanal dunyayi gerçek sandiginiz için yuzumde balgam yoh Genişletmek için tıkla ... evine gelir balgam atarim kasinma
pronthex' Alıntı: Sanal dunyayi gerçek sandiginiz için yuzumde balgam yoh Genişletmek için tıkla ... evine gelir balgam atarim kasinma
KingOfPiez Üye MaxiDeal' Alıntı: clean master kullansam tabi benim yüzünmdede balgam olmaz Genişletmek için tıkla ... Clean master kullanmadigin için
MaxiDeal' Alıntı: clean master kullansam tabi benim yüzünmdede balgam olmaz Genişletmek için tıkla ... Clean master kullanmadigin için
KingOfPiez Üye ghstr' Alıntı: evine gelir balgam atarim kasinma Genişletmek için tıkla ... Evimi bilmedigin için
TheLastRevolution Üye MaxiDeal' Alıntı: clean master kullansam tabi benim yüzünmdede balgam olmaz Genişletmek için tıkla ... clean master i gereksiz buldugum icin
MaxiDeal' Alıntı: clean master kullansam tabi benim yüzünmdede balgam olmaz Genişletmek için tıkla ... clean master i gereksiz buldugum icin