Baranbaris Üye atlantis52' Alıntı: iPhone'den gönderdiğin için (Bu arada sizin yolladığınız ban smileyinin kodu ne?) Genişletmek için tıkla ... iPhone'um yok T20'den tapatalkla yolluyorum iPhone gorunuyo bunu anlamiyosun
atlantis52' Alıntı: iPhone'den gönderdiğin için (Bu arada sizin yolladığınız ban smileyinin kodu ne?) Genişletmek için tıkla ... iPhone'um yok T20'den tapatalkla yolluyorum iPhone gorunuyo bunu anlamiyosun
Baranbaris Üye atlantis52' Alıntı: İnsanları iPhone'den gönderildi diye kandırdığın için Genişletmek için tıkla ... Herseye kandigin icin
atlantis52' Alıntı: İnsanları iPhone'den gönderildi diye kandırdığın için Genişletmek için tıkla ... Herseye kandigin icin
Baranbaris Üye Senyor Keş' Alıntı: saçma sapan sebeplerden dolayi millete ban attığınız için topyekûn hepinize Genişletmek için tıkla ... Uyu artik
Senyor Keş' Alıntı: saçma sapan sebeplerden dolayi millete ban attığınız için topyekûn hepinize Genişletmek için tıkla ... Uyu artik
Senyor Keş Üye Baranbaris' Alıntı: Uyu artik Genişletmek için tıkla ... bana akıl vermeye çalıştığın için
Baranbaris Üye Senyor Keş' Alıntı: bana akıl vermeye çalıştığın için Genişletmek için tıkla ... 14 dakika once yazdigin icin
Senyor Keş' Alıntı: bana akıl vermeye çalıştığın için Genişletmek için tıkla ... 14 dakika once yazdigin icin
Senyor Keş Üye Baranbaris' Alıntı: 14 dakika once yazdigin icin Genişletmek için tıkla ... saat 8e dört kala yazdığın için
Baranbaris' Alıntı: 14 dakika once yazdigin icin Genişletmek için tıkla ... saat 8e dört kala yazdığın için
Baranbaris Üye Senyor Keş' Alıntı: saat 8e dört kala yazdığın için Genişletmek için tıkla ... Yaşadığın için
Baranbaris Üye atlantis52' Alıntı: Yaşama hakkı kurallarını çiğnediğin için Genişletmek için tıkla ... Herseye burnunu soktugun icin
atlantis52' Alıntı: Yaşama hakkı kurallarını çiğnediğin için Genişletmek için tıkla ... Herseye burnunu soktugun icin
Tuna-TR Üye Baranbaris' Alıntı: Herseye burnunu soktugun icin Genişletmek için tıkla ... Hakaret ettiğin için
Baranbaris Üye Senyor Keş' Alıntı: hakaret edene ban attığın için Genişletmek için tıkla ... Hakaret edene ban atani banladin
Senyor Keş' Alıntı: hakaret edene ban attığın için Genişletmek için tıkla ... Hakaret edene ban atani banladin