NEXUS Üye Senyor Keş' Alıntı: Profil resmin +18 olduğu için Genişletmek için tıkla ... profil resmimin +18 olduğunu düşündüğün için
Senyor Keş' Alıntı: Profil resmin +18 olduğu için Genişletmek için tıkla ... profil resmimin +18 olduğunu düşündüğün için
Senyor Keş Üye .NeXuS.' Alıntı: profil resmimin +18 olduğunu düşündüğün için Genişletmek için tıkla ... oha dediğin için
.NeXuS.' Alıntı: profil resmimin +18 olduğunu düşündüğün için Genişletmek için tıkla ... oha dediğin için
NEXUS Üye Senyor Keş' Alıntı: oha dediğin için Genişletmek için tıkla ... oha dediğim için banladığın için
Senyor Keş Üye .NeXuS.' Alıntı: oha dediğim için banladığın için Genişletmek için tıkla ... profil resmin ile nickin arasında bir baglanti olmadığı icin
.NeXuS.' Alıntı: oha dediğim için banladığın için Genişletmek için tıkla ... profil resmin ile nickin arasında bir baglanti olmadığı icin
NEXUS Üye Senyor Keş' Alıntı: profil resmin ile nickin arasında bir baglanti olmadığı icin Genişletmek için tıkla ... elim kaşındı
Senyor Keş' Alıntı: profil resmin ile nickin arasında bir baglanti olmadığı icin Genişletmek için tıkla ... elim kaşındı
Senyor Keş Üye .NeXuS.' Alıntı: midemi bulandırdın Genişletmek için tıkla ... miden dandik bana suç Attın Balgam coming...
.NeXuS.' Alıntı: midemi bulandırdın Genişletmek için tıkla ... miden dandik bana suç Attın Balgam coming...
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Senyor Keş' Alıntı: nickini Gta San andreastan çaldığı için Genişletmek için tıkla ... Ordakinin adı CJ yani Sicey Benim yaratıcı beynim siycey yaptı bunu bay keş
Senyor Keş' Alıntı: nickini Gta San andreastan çaldığı için Genişletmek için tıkla ... Ordakinin adı CJ yani Sicey Benim yaratıcı beynim siycey yaptı bunu bay keş
Senyor Keş Üye Siycey' Alıntı: Ordakinin adı CJ yani Sicey Benim yaratıcı beynim siycey yaptı bunu bay keş Genişletmek için tıkla ... deli kadirin resmini koyup ihtiyara hakaret ettiğin için seni afaroz ediyorum. Artik toplumdan dislanacaksin. heheheheh
Siycey' Alıntı: Ordakinin adı CJ yani Sicey Benim yaratıcı beynim siycey yaptı bunu bay keş Genişletmek için tıkla ... deli kadirin resmini koyup ihtiyara hakaret ettiğin için seni afaroz ediyorum. Artik toplumdan dislanacaksin. heheheheh