turkmen619 Üye yukardaki isyan çıkardığın için 1 ay içerde kalcan banlısın avukatını çağırabilirsiniz
FlaxLy Üye asigsasi' Alıntı: ben sana yeğen diyeceğim Genişletmek için tıkla ... Ben sana Asi diyeceğim.
Türe Üye minoo' Alıntı: Üstteki beşiktaşlı kıyamam banlamaya. Banlamıyorum işte Genişletmek için tıkla ... Sagol pinar abla
minoo' Alıntı: Üstteki beşiktaşlı kıyamam banlamaya. Banlamıyorum işte Genişletmek için tıkla ... Sagol pinar abla
Türe Üye FlaxLy' Alıntı: Üstteki benim kafadarım. Banlamıyorum Beni banlayın ulenn Genişletmek için tıkla ... Ben de seni banlamiyorum ulen kafadar
FlaxLy' Alıntı: Üstteki benim kafadarım. Banlamıyorum Beni banlayın ulenn Genişletmek için tıkla ... Ben de seni banlamiyorum ulen kafadar
FlaxLy Üye Türe' Alıntı: Ben de seni banlamiyorum ulen kafadar Genişletmek için tıkla ... Sen geri çekil. Bak şimdi banlancaksın. Beni banlayınn
Türe' Alıntı: Ben de seni banlamiyorum ulen kafadar Genişletmek için tıkla ... Sen geri çekil. Bak şimdi banlancaksın. Beni banlayınn
Türe Üye FlaxLy' Alıntı: Sen geri çekil. Bak şimdi banlancaksın. Beni banlayınn Genişletmek için tıkla ... Tamam banlan olmaz
FlaxLy' Alıntı: Sen geri çekil. Bak şimdi banlancaksın. Beni banlayınn Genişletmek için tıkla ... Tamam banlan olmaz
FlaxLy Üye Türe' Alıntı: Tamam banlan olmaz Genişletmek için tıkla ... Yok canım valla olmaz. Beni banlayın.Kafadarlık böyle birşey
Türe' Alıntı: Tamam banlan olmaz Genişletmek için tıkla ... Yok canım valla olmaz. Beni banlayın.Kafadarlık böyle birşey
Türe Üye FlaxLy' Alıntı: Yok canım valla olmaz. Beni banlayın.Kafadarlık böyle birşey Genişletmek için tıkla ... Varoll bizim oglan
FlaxLy' Alıntı: Yok canım valla olmaz. Beni banlayın.Kafadarlık böyle birşey Genişletmek için tıkla ... Varoll bizim oglan