PrınceOfPersia Üye Sehriyar' Alıntı: Benden intikam almak heee ban ban ban Genişletmek için tıkla ... Necmati yi banladığı için BAN BAN BAN =))) ----------Eklendi @ 23:12:09 ---------- Yazıldı @ 23:11:24 ---------- Necmati' Alıntı: Bana tekrar bana yine ban hadda banaban Genişletmek için tıkla ... Canım istedi AYIN ÜYESİ
Sehriyar' Alıntı: Benden intikam almak heee ban ban ban Genişletmek için tıkla ... Necmati yi banladığı için BAN BAN BAN =))) ----------Eklendi @ 23:12:09 ---------- Yazıldı @ 23:11:24 ---------- Necmati' Alıntı: Bana tekrar bana yine ban hadda banaban Genişletmek için tıkla ... Canım istedi AYIN ÜYESİ
PrınceOfPersia Üye Aaa şuna bak.(Oyunda) Prensim ----------Eklendi @ 16:00:05 ---------- Yazıldı @ 15:59:09 ----------
PrınceOfPersia Üye Astrosman' Alıntı: Kendisine hastayım Genişletmek için tıkla ... Kardeşiiiiim ----------Eklendi @ 16:05:41 ---------- Yazıldı @ 16:05:04 ----------
Astrosman' Alıntı: Kendisine hastayım Genişletmek için tıkla ... Kardeşiiiiim ----------Eklendi @ 16:05:41 ---------- Yazıldı @ 16:05:04 ----------