.BlueTR Üye Dafny' Alıntı: durup dururken banladıgı icin ban Genişletmek için tıkla ... herkesi banladığı için ban 100 gün üstelik teddy bear katili +100 gün ban =200 gün ban
Dafny' Alıntı: durup dururken banladıgı icin ban Genişletmek için tıkla ... herkesi banladığı için ban 100 gün üstelik teddy bear katili +100 gün ban =200 gün ban
Dafny Üye barlazz43' Alıntı: herkesi banladığı için ban 100 gün üstelik teddy bear katili +100 gün ban =200 gün ban Genişletmek için tıkla ... daha kac kere dicem o intihar etmiş ben öldürmedim beni suçladıgı icin ban
barlazz43' Alıntı: herkesi banladığı için ban 100 gün üstelik teddy bear katili +100 gün ban =200 gün ban Genişletmek için tıkla ... daha kac kere dicem o intihar etmiş ben öldürmedim beni suçladıgı icin ban
cptalperen Üye jejep' Alıntı: kız arkadaşının fotosunu profil resmi yapmış ama kız arkadaşının bundan haberi yok Genişletmek için tıkla ... öyle sanıyor iki öperatör kullanıyor
jejep' Alıntı: kız arkadaşının fotosunu profil resmi yapmış ama kız arkadaşının bundan haberi yok Genişletmek için tıkla ... öyle sanıyor iki öperatör kullanıyor