cptalperen Üye sevgilimi herşeyden daha çok sevdiğimi ve bu yüzden avatarıma koyduğumu anlamadığı için ban!
jejep Üye Revengeful' Alıntı: Necminin sabahları Maxiye girdiğini biliyor Genişletmek için tıkla ... bu konu üsteki üye hakkında ne biliyorsun değil ki beni banlaman gerek --------------- Ekleme --------------- cptalperen' Alıntı: sevgilimi herşeyden daha çok sevdiğimi ve bu yüzden avatarıma koyduğumu anlamadığı için ban! Genişletmek için tıkla ... sevgilisine acıdım ban
Revengeful' Alıntı: Necminin sabahları Maxiye girdiğini biliyor Genişletmek için tıkla ... bu konu üsteki üye hakkında ne biliyorsun değil ki beni banlaman gerek --------------- Ekleme --------------- cptalperen' Alıntı: sevgilimi herşeyden daha çok sevdiğimi ve bu yüzden avatarıma koyduğumu anlamadığı için ban! Genişletmek için tıkla ... sevgilisine acıdım ban
cptalperen Üye jejep' Alıntı: bu konu üsteki üye hakkında ne biliyorsun değil ki beni banlaman gerek --------------- Ekleme --------------- sevgilisine acıdım ban Genişletmek için tıkla ... artislik yapıyor ban!
jejep' Alıntı: bu konu üsteki üye hakkında ne biliyorsun değil ki beni banlaman gerek --------------- Ekleme --------------- sevgilisine acıdım ban Genişletmek için tıkla ... artislik yapıyor ban!