Paranoya Üye Revengeful' Alıntı: Canım çekti Genişletmek için tıkla ... Cs de hep assoult gibi çocuk mapı açıyor
Paranoya Üye Revengeful' Alıntı: Ben değil siz açıyorsunuz. Oylama yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Valla hiç üstüme alınmıyorum çünkü hep assoulttan başka mapa oy veriyorum .
Revengeful' Alıntı: Ben değil siz açıyorsunuz. Oylama yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... Valla hiç üstüme alınmıyorum çünkü hep assoulttan başka mapa oy veriyorum .
huri$ Üye Paranoya' Alıntı: Niye abla sen öğretmenmisin ban . Genişletmek için tıkla ... ogretmen degil anneyim ben canim yaa cocuklari sabahlari kaldir kahvalti yaptir hazirla okula gotur oglen getir yedir içir gene gotur aksama almaya git e diger vakitlerde topla pi$ir temizle vs
Paranoya' Alıntı: Niye abla sen öğretmenmisin ban . Genişletmek için tıkla ... ogretmen degil anneyim ben canim yaa cocuklari sabahlari kaldir kahvalti yaptir hazirla okula gotur oglen getir yedir içir gene gotur aksama almaya git e diger vakitlerde topla pi$ir temizle vs
Paranoya Üye huri$' Alıntı: ogretmen degil anneyim ben canim yaa cocuklari sabahlari kaldir kahvalti yaptir hazirla okula gotur oglen getir yedir içir gene gotur aksama almaya git e diger vakitlerde topla pi$ir temizle vs Genişletmek için tıkla ... Haklısın , zaman bulmak sıkıntı gerçekten anneler için . --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Banlamaya kıyamadığım için Genişletmek için tıkla ... Aşırı isteğimden dolayı .
huri$' Alıntı: ogretmen degil anneyim ben canim yaa cocuklari sabahlari kaldir kahvalti yaptir hazirla okula gotur oglen getir yedir içir gene gotur aksama almaya git e diger vakitlerde topla pi$ir temizle vs Genişletmek için tıkla ... Haklısın , zaman bulmak sıkıntı gerçekten anneler için . --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Banlamaya kıyamadığım için Genişletmek için tıkla ... Aşırı isteğimden dolayı .
Paranoya Üye Revengeful' Alıntı: Bana sinirlendiği için Genişletmek için tıkla ... Zuhahah ne sinirlenmesi lan
Paranoya Üye Revengeful' Alıntı: Beni üzdüğü için Genişletmek için tıkla ... Artık daha bişey demiyorum sana