huri$ Üye kaç kere istiycez siz unluler hep boylesiiniz hep pe$inizden ko$alim istiyosunuz kalsin istemiyorum resim falan ban
kaç kere istiycez siz unluler hep boylesiiniz hep pe$inizden ko$alim istiyosunuz kalsin istemiyorum resim falan ban
haltie Üye R0Gu307' Alıntı: Yeni üyeymis Senle Aramızda 200.000 kişicik var sadece. Yeni olduum icin dışladı ban Genişletmek için tıkla ... ben dışlamadım iftira attı
R0Gu307' Alıntı: Yeni üyeymis Senle Aramızda 200.000 kişicik var sadece. Yeni olduum icin dışladı ban Genişletmek için tıkla ... ben dışlamadım iftira attı
haltie Üye Praetor' Alıntı: Oldukça uzun bir süre siteyi sadece sömürdü gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... beni kutup ayısıyla çölde basbasa bıraktı --------------- Ekleme --------------- R0Gu307' Alıntı: Çok Geç Attı ban Genişletmek için tıkla ... yeni ama hızlı.
Praetor' Alıntı: Oldukça uzun bir süre siteyi sadece sömürdü gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... beni kutup ayısıyla çölde basbasa bıraktı --------------- Ekleme --------------- R0Gu307' Alıntı: Çok Geç Attı ban Genişletmek için tıkla ... yeni ama hızlı.
haltie Üye R0Gu307' Alıntı: Orda Beni Bahsetmedimi Ban Genişletmek için tıkla ... bahsettim ama dışlamadım
haltie Üye R0Gu307' Alıntı: Onu Kastetmedim Praetorun attıını dedim ban Genişletmek için tıkla ... ewet praetor sana dedi onu ben yanlış anladım kendime
R0Gu307' Alıntı: Onu Kastetmedim Praetorun attıını dedim ban Genişletmek için tıkla ... ewet praetor sana dedi onu ben yanlış anladım kendime