Praetor Emekli Yönetici Seli hariç yukardakilerin hepsini BANlıyorum!.. Msinal da hariç! Onu da tam yatmadan önce BANlayacağım!!!
Seli hariç yukardakilerin hepsini BANlıyorum!.. Msinal da hariç! Onu da tam yatmadan önce BANlayacağım!!!
canturgay Üye tşkler. seli ama böyle yaparsan ben seni banlayamam yawww... praetor araya girdiğinden dolayı otomatik bannnn a takıldı..
tşkler. seli ama böyle yaparsan ben seni banlayamam yawww... praetor araya girdiğinden dolayı otomatik bannnn a takıldı..
Mustafa Furkan Üye praetor282' Alıntı: Seli hariç yukardakilerin hepsini BANlıyorum!.. Msial da hariç! Onu da tam yatmadan önce BANlayacağım!!! Genişletmek için tıkla ... Tekrar BAN !! CanTurgay'a Da BAN !! Biri Gececi Biri Gündüzcü Bu Ne Yaw..
praetor282' Alıntı: Seli hariç yukardakilerin hepsini BANlıyorum!.. Msial da hariç! Onu da tam yatmadan önce BANlayacağım!!! Genişletmek için tıkla ... Tekrar BAN !! CanTurgay'a Da BAN !! Biri Gececi Biri Gündüzcü Bu Ne Yaw..
Praetor Emekli Yönetici ............... BANlayacak bir şey bulamadım! Ne BANlanmaz adammışsın... BAN!!!