Praetor Emekli Yönetici *esra_r*' Alıntı: canturgay benle dalga geçiyor da imla kılavuzu kullandığım için ... araya girmesene kardeşim aaaa ban! Genişletmek için tıkla ... Bu oyunu iki kişinin oynadığını sanıyorsun BAN!!!
*esra_r*' Alıntı: canturgay benle dalga geçiyor da imla kılavuzu kullandığım için ... araya girmesene kardeşim aaaa ban! Genişletmek için tıkla ... Bu oyunu iki kişinin oynadığını sanıyorsun BAN!!!
Praetor Emekli Yönetici Bravo!!! Şu forumda -da nın nasıl yazılacağını bilen birine rastladım! Ban yok!..
*esra_r* Üye mesleğiniz nedir bilemiyorum kendinizi tanıtın ona göre banlıycam (bu sana değildi kardeşcan )
Praetor Emekli Yönetici *esra_r*' Alıntı: hönk ! Genişletmek için tıkla ... Yeter ki hönk de! Değiştiririz mesajı (Mesaj bir üstünüzdekineydi...) Benim meslek avukatlık olmak üzere... Eli kulağında... Üsttekini üstündeki birkaç mesaja bakmadan yazdığı için BANlıyorum!!!
*esra_r*' Alıntı: hönk ! Genişletmek için tıkla ... Yeter ki hönk de! Değiştiririz mesajı (Mesaj bir üstünüzdekineydi...) Benim meslek avukatlık olmak üzere... Eli kulağında... Üsttekini üstündeki birkaç mesaja bakmadan yazdığı için BANlıyorum!!!
*esra_r* Üye yit be kardeşcan ölümüm senin elinden olsun bi dokunsa ölecem ama onu bile beceremedi ban !
Praetor Emekli Yönetici Yoo mutlu olmadım... Ben senelerdir o insanlarlayım, Kıbrıs turnesi dönüşü uçaktaki anımızı ölümsüzleştirmek istedim sadece! BAN!!!
Yoo mutlu olmadım... Ben senelerdir o insanlarlayım, Kıbrıs turnesi dönüşü uçaktaki anımızı ölümsüzleştirmek istedim sadece! BAN!!!