Bir mantık sorusu ama sövmek yok lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Bir mantık sorusu ama sövmek yok lütfen :(
Bir güvenlik görevlisi olarak 12 saat evde geçiriyorum 12 saat iş yerinde ev kartal iş yeri maltepe şimdi benim evim neresi sayılır bunu ev iş olarak bakmayın zamanlama açısından bakın ikiside eşit değer farkındayım tek seçenek olsa iş yeri mi ev mi desek buna sizce hangisi olur tek mantığı var bunun bulun bakalım bulana helal dicem

technicker

technicker

Üye
Ev evdir. İş iştir.
Elma mı armuttur yoksa armut mu elmadır gibi bişii

fnldstntn

Üye
Ailen evde olduğu için bence kesinlikle ev...Tabi yanlız yaşamıyorsa...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Hangi bölümü yolda geçiyor bunun:d:
bir gün 24 saatse,12 saat işte geçiyorsa,12 saat evde geçiyorsa bunun hangi saatinde işten eve evden işe gidiyorsunuz diye sorasım geliyor:kop:

• Beğen
Tepkiler: mcfirtina

hackedbygobel

Üye
Belki adamın ofisi evindedir? :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlar adeta kalp krizi sağolun ya fena koptum :kop2: yanlız cevaplar yanlış :)

- - - Eklendi - - -

cevap şu olacak izin günü 36 saat evde olduğum için en başındada dediğim gibi zaman açısından bakın demiştim bu demek oluyor ki kartal yani evim kartal oluyor cevap bu olacaktı :) izini kimse katmamış :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Gün belirtilmediğinden soru yanlış oluyor,şu kadar gün şu kadar saat çalışıyorum böyle sormuş olsaydınız o dediğiniz cevap çıkardı:d:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
uyuduğun , banyo yaptığın , rahatça hareket edebildiğin yer evindir. Ne demek istediğimi anladın ışte :D

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
iyide izini söyledikten sonra mantığın ne anlamı kalıyor iş saati ev saati izin saati hepsini söylersek nasıl mantık olur bu :)

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Hangi bölümü yolda geçiyor bunun:d:
bir gün 24 saatse,12 saat işte geçiyorsa,12 saat evde geçiyorsa bunun hangi saatinde işten eve evden işe gidiyorsunuz diye sorasım geliyor:kop:

:alkis: belki de arkadaşta Jetpack vardır veya Metapsişik güçlerini kullanıp ışınlanıyordur :d:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Necmati

Necmati

Üye
Olabilirde Olmayabilirde Sakıncalı

greenmile

greenmile

Üye
maltepe merkez kafasına göre herkes.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle ve Necmati
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Şunları var sayarsak
12 saat iştesin
1 saat işe gidip gelmen süren
8 saat ortalama uyku süresi
geriye sadece 4 saat kalır. Yemek, lavobo derken bu süre 3 saate iner. Hayat zaten çalışmaktan ibaret böyle bir durumda. 24 saatlik zaman diliminde sadece sana yaşam için 3 saat kalıyor. Düşünürücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt