bir liraya incil satanlara cevap tokat gibi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bir liraya incil satanlara cevap tokat gibi...
videoyu izleyin yeter....

hayırlı maxicepler....

furkan5800

furkan5800

Üye
bizim kapıyada geldiler ben bi güzel sövdüm sonra döt oldular:yuru:yuru

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
sövmekle olmaz kardeş... bilginle yapacaksın o işi ki ... bir daha zemin bulamasınlar...

zibidi39

zibidi39

Üye
mısyonerlık suc oldugu ıcın artık 1 liraya dagıtıolar eskıden belestı bandaa geldıler dedım param yok belese aldım:D hala okuyom bıtıremedım daha

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
adamlar uyanık çıkmışlar ha... bedavaya dağıtınca misyonerlik... 1 tl olunca satılıyor adı...

mutuo

mutuo

Üye
1-Tevrat Hz.Musa nin vefatindan 700 yilsonra degistirilerek(elde kalan bilgilere) gore yazildi.
2-inccil Hz.Isa nin vefatindan 300 yil sonra papazlar tarafindan yazildi.BURSA-IZNIK te Hiristiyan-incil hakkinda konsulu toplantisi yapildi ve 500 incil arasindan en dogru olan 4 adet secildi.
Mevcut incil:
1.ci bolum TEVRAT:eski ahit dir.
2- bolum ise incil ;yeni ahit dir.incil icindede 4-rahibe ait 4 bolumlu incil vardir.
OZET:TEVRAT VE INCIL ORIJINALI KAYBOLDUGU ndan --HADiS KiTABI--yada Din Tarihi Kitabi sayilirlar.
Tek ve Degismeyen iLAHi Din KiTABI;KURAN dir.
Turk Misyonerin basindan gecen ibretlik OLAY mutlaka okuyun:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
1-Tevrat Hz.Musa nin vefatindan 700 yilsonra degistirilerek(elde kalan bilgilere) gore yazildi.
2-inccil Hz.Isa nin vefatindan 300 yil sonra papazlar tarafindan yazildi.BURSA-IZNIK te Hiristiyan-incil hakkinda konsulu toplantisi yapildi ve 500 incil arasindan en dogru olan 4 adet secildi.
Mevcut incil:
1.ci bolum TEVRAT:eski ahit dir.
2- bolum ise incil ;yeni ahit dir.incil icindede 4-rahibe ait 4 bolumlu incil vardir.
OZET:TEVRAT VE INCIL ORIJINALI KAYBOLDUGU ndan --HADiS KiTABI--yada Din Tarihi Kitabi sayilirlar.
Tek ve Degismeyen iLAHi Din KiTABI;KURAN dir.
Turk Misyonerin basindan gecen ibretlik OLAY mutlaka okuyun:
okudum kardeş emeğine sağlık...
küçük bir işaretin çok şey öğrenmeme neden oldu...

teşekkürler....

mutuo

mutuo

Üye
rica ederim kardes.
bir ornek bazen birkisiyi, bazen bir toplumu musibetten kurtarir.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
güya dini bir hareket resmen şetani amaçlarla hareket ediyorlar...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eger bir insanın dini inaçları saglam ise ona ne verirlerse versinler dinini ve inançlarını degiştirmez...
Bu misyonerligin Türkiyede çok iyi yapılmasının nedeni bu.İnsanları para ile yardım ile, dini sömürü ile kandırma.Bu tek misyonerlikte geçerli degil.Dini istismar edip kullananlar içinde geçerli.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
eger bir insanın dini inaçları saglam ise ona ne verirlerse versinler dinini ve inançlarını degiştirmez...
Bu misyonerligin Türkiyede çok iyi yapılmasının nedeni bu.İnsanları para ile yardım ile, dini sömürü ile kandırma.Bu tek misyonerlikte geçerli degil.Dini istismar edip kullananlar içinde geçerli.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir... M.K. ATATÜRK

yani hayatta ne öğrenmek istiyorsan (din dahil) ilmiyle öğrenmelisin.
o zamn istismar ettirilmez...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir... M.K. ATATÜRK

yani hayatta ne öğrenmek istiyorsan (din dahil) ilmiyle öğrenmelisin.
o zamn istismar ettirilmez...

keşke herkez senin benim gibi düşünüp
M.Kemal Atatürk'ün sözünden ders çıkarsalar.:evet:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
birileri de ATATÜR'ün sözlerini motoru tersten çalıştırmak için kullanmasa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt