Bir kıza gülümsediğimde...

Sponsorlu Bağlantılar

Downey

Downey

Üye
    Konu Sahibi
Bir kıza gülümsediğimde...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende jeton yillar sonra dusty. Aynen katiliyorum. Ama kahkaha atan çok güzel bir kizdan gulumseyen erkek o an dunyanin en yakisiklisidir. Ve her zaman her insan için bu boyledir. Efendimiz hz. Muhammed s.a.w. kahkaha atmazdi gulumserdi. Kahkaha kalbi öldurur. Unutmayin.
Saygilar...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
x-scarface

x-scarface

Üye
Bende jeton yillar sonra dusty. Aynen katiliyorum. Ama kahkaha atan çok güzel bir kizdan gulumseyen erkek o an dunyanin en yakisiklisidir. Ve her zaman her insan için bu boyledir. Efendimiz hz. Muhammed s.a.w. kahkaha atmazdi gulumserdi. Kahkaha kalbi öldurur. Unutmayin.
Saygilar...

s.a.w değil o güzel kardeşim s.a.v lütfen dikkat edelim!

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
+1 :oke: katılıyorum kardeş :tebessüm:

Hocam ben katilmiyorun.
Wessellam tecvidli vessellam turkce mealidir turkce harfler tecvide uygunlugu dusuktur. Lutfen arastirin. Kuran-kerim orjinali ile orjinali ile okumayi seviyorum.
Ör. Turkcede w.q.x. harfleri yok
W v harfiden daha yumuşaktir.
Orneğin vel asrî degil. Wel asrî dedigin zaman tecvidli olur. Ve kurani arapça yani orjinali ile okudugun zaman. Tecvidli daha makuldur. Cunku arapcada w ye v yada h ye hı denmez. Lutfen arastiralim.

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
symbian.forever

symbian.forever

Üye
:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hocam ben katilmiyorun.
Wessellam tecvidli vessellam turkce mealidir turkce harfler tecvide uygunlugu dusuktur. Lutfen arastirin. Kuran-kerim orjinali ile orjinali ile okumayi seviyorum.
Ör. Turkcede w.q.x. harfleri yok
W v harfiden daha yumuşaktir.
Orneğin vel asrî degil. Wel asrî dedigin zaman tecvidli olur. Ve kurani arapça yani orjinali ile okudugun zaman. Tecvidli daha makuldur. Cunku arapcada w ye v yada h ye hı denmez. Lutfen arastiralim.

Hocam ben de sana katılmıyorum. Öncelikle Allah ilminizi artırsın, yanlış anlama tenkid etmek için yazmıyorum ama tecvid Kur'an-ı Kerim-i arapça okurken gereklidir. Yani arap harflerinin vurgusunu latin yada Türkçe harfler için kullanamazsınız. Ayrıca Wel asrî dediğiniz kelimeler meallerimiz de Asra yemin olsun diye çevrilmiştir bilmem anlatabildim mi. Ama siz
latin harfleri ile yazılmış bir Kur'an okuyorsanız ona bir şey diyemem.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet hocam meal derken severe demek istemiyordum. Meal ayri okunuş ayri.
Ama demek istediğim şu hanifi bazi hocalar yada elif ba kuran dersi verenler turkce şivesine gore yani arapça ojubuşuna gore ogretmiyor.
Medela w ye v h ye hı deniyor. Ama bazi hocalar farkinda

komando04

komando04

Üye
Saygilar...

haklısın teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Hocam ben de sana katılmıyorum. Öncelikle Allah ilminizi artırsın, yanlış anlama tenkid etmek için yazmıyorum ama tecvid Kur'an-ı Kerim-i arapça okurken gereklidir. Yani arap harflerinin vurgusunu latin yada Türkçe harfler için kullanamazsınız. Ayrıca Wel asrî dediğiniz kelimeler meallerimiz de Asra yemin olsun diye çevrilmiştir bilmem anlatabildim mi. Ama siz
latin harfleri ile yazılmış bir Kur'an okuyorsanız ona bir şey diyemem.

haklısın abi

• Beğen
sanal hacker

sanal hacker

Üye
:))))

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
:kop2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt