AIS Üye gonyalı' Alıntı: Bundan bağane engelleyemezsin ki bunu Genişletmek için tıkla ... Şu anda savaş çıkmasını istemiyorum ve savaş başlatmıyorum ama ne zaman istesem savaş başlıyor ve tek bir kişi bile kurt avı oluyor ve kimse kalmıyor.
gonyalı' Alıntı: Bundan bağane engelleyemezsin ki bunu Genişletmek için tıkla ... Şu anda savaş çıkmasını istemiyorum ve savaş başlatmıyorum ama ne zaman istesem savaş başlıyor ve tek bir kişi bile kurt avı oluyor ve kimse kalmıyor.
AIS Üye gonyalı' Alıntı: Ana konuya dönelim Bir kısa mesajla kendini birine aşık edebilirsin Genişletmek için tıkla ... Bir kısa mesajla ana konuya dönebilirsin.
gonyalı' Alıntı: Ana konuya dönelim Bir kısa mesajla kendini birine aşık edebilirsin Genişletmek için tıkla ... Bir kısa mesajla ana konuya dönebilirsin.
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi yandex kullanınca rusyaya mermi parası gidiyor mudur ve neden yandex tüm dünyada yasaklanmıyor.
AIS Üye Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: yandex kullanınca rusyaya mermi parası gidiyor mudur ve neden yandex tüm dünyada yasaklanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Yasaklanmasının bir nedeni olmalı.
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: yandex kullanınca rusyaya mermi parası gidiyor mudur ve neden yandex tüm dünyada yasaklanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Yasaklanmasının bir nedeni olmalı.
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi AIS' Alıntı: Yasaklanmasının bir nedeni olmalı. Genişletmek için tıkla ... o kadar yaptırım uygulandı bir de yandex kapatılabilirdi
AIS' Alıntı: Yasaklanmasının bir nedeni olmalı. Genişletmek için tıkla ... o kadar yaptırım uygulandı bir de yandex kapatılabilirdi
AIS Üye Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: o kadar yaptırım uygulandı bir de yandex kapatılabilirdi Genişletmek için tıkla ... Yaptırımların Rusya'ya zarar verdiğini düşünüyor musunuz?
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: o kadar yaptırım uygulandı bir de yandex kapatılabilirdi Genişletmek için tıkla ... Yaptırımların Rusya'ya zarar verdiğini düşünüyor musunuz?
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap ما هول وق AIS' Alıntı: Gücü olan herkes güçlüdür. Genişletmek için tıkla ... Saat kaç yazıyo orda Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: yandex kullanınca rusyaya mermi parası gidiyor mudur ve neden yandex tüm dünyada yasaklanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Mermi parası mı ne alaka Yasaklanmıyor çünkü google dan daha iyi Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 AIS' Alıntı: Yaptırımların Rusya'ya zarar verdiğini düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır ruble daha çok değerlendi Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: o kadar yaptırım uygulandı bir de yandex kapatılabilirdi Genişletmek için tıkla ... Kapatılsaydı 3 gün yas ilan ederdim
ما هول وق AIS' Alıntı: Gücü olan herkes güçlüdür. Genişletmek için tıkla ... Saat kaç yazıyo orda Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: yandex kullanınca rusyaya mermi parası gidiyor mudur ve neden yandex tüm dünyada yasaklanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Mermi parası mı ne alaka Yasaklanmıyor çünkü google dan daha iyi Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 AIS' Alıntı: Yaptırımların Rusya'ya zarar verdiğini düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır ruble daha çok değerlendi Mesaj birleştirildi: 6 Ağu 2022 Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: o kadar yaptırım uygulandı bir de yandex kapatılabilirdi Genişletmek için tıkla ... Kapatılsaydı 3 gün yas ilan ederdim
AIS Üye gonyalı' Alıntı: Hayır ruble daha çok değerlendi Genişletmek için tıkla ... Yaptırımlar dünyaya zarar verir. Pandemi sonrası aşama için, yani aşılardan sonra. Son düzenleme: 6 Ağu 2022
gonyalı' Alıntı: Hayır ruble daha çok değerlendi Genişletmek için tıkla ... Yaptırımlar dünyaya zarar verir. Pandemi sonrası aşama için, yani aşılardan sonra.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: savaşma... Genişletmek için tıkla ... Seviş
AIS Üye DarkredBlue61' Alıntı: Yapay Zekada Yoldan Çıktı Genişletmek için tıkla ... Hangi yoldan? İpek yolu mu?
DarkredBlue61' Alıntı: Yapay Zekada Yoldan Çıktı Genişletmek için tıkla ... Hangi yoldan? İpek yolu mu?
DarkredBlue61 Üye AIS' Alıntı: Hangi yoldan? İpek yolu mu? Genişletmek için tıkla ... hak yoluna Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
AIS' Alıntı: Hangi yoldan? İpek yolu mu? Genişletmek için tıkla ... hak yoluna Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız