Bir kimyacının aşk mektubu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
    Konu Sahibi
Bir kimyacının aşk mektubu
Ey benim demir gibi sert,civa gibi ağır başlı,sevgi konusunda soygaz kadar kararlı organik sevgilim,çatal karam çingenem nikel krozem herşeyim....
Sabit bir kütlesi ve eylemsizliği olan,hatta uzayda belli bir hacim kaplayan sevgilim, nasılsın?İyi misin? Beni sorarsan normal sayılırım.Basınç bir atmosfer civarında etraf laboratuvar kadar kuru ve nemsiz zemin futbol oynamaya müsait.Seni öğrencisini sözlüye kaldırmak için sabırsızlanan öğretmenin sabırsızlığıyla bekliyorum.Geçenki mektubunda yakında geleceğini söylemiştin o günleri iple çekiyorum.Aramızda geçen süre (dt) aramızdaki mesafeye (dı) dersek gelşeceğin zaman DT/dı ile bulacağımı sölediler .Şu an bunu bulmakla meşgulum hala çözemedim.
Kırmızı turnusolu maviye çeviren bazik sevgilim,seni elementler kadar saf ve bileşenlerine ayrılamayacak bir sevgi ile seviyorum.
Ey benim hiç bir kimyacının izotopunu bulamadığı ve yükünün de artı olduğunu benden başka kimsenin bilmediği sevgilim.Periyodik cetvelde yeri bulunamayan, bulmaya çalışanlarınsa işkence çektikleri kimyasal özellikli sevgilim.
The inside of the canım!Seni her geçen gün artan bir ivmeyle seviyorum.Sevgimin büyüklüğünün yanında avagadro sayısı halt etmiş.
Ey güldüğü zaman masum öğrencilere,kızdığı zaman hocaya,sakinleştiği zaman futbol topuna,şarkı söylerken çalar saate,ders çalışırken ineğe,bağırdığı zaman Hit lerei,canı sıkılınca bitlere,uyuduğu zaman Kleopatraya,uyandığı zaman kediye,çok yediğinde Demirel e,az yediğinde İnönü ye,konuşurken Çiller e,maç yaparken Möller e,koştuğu zaman ata,yüzdüğü zaman yata,deneylerde asetata,cümlelerde bir ismin önüne getirildiğinde sıfata benziyen benim çok fonksiyonlu sevgilim...
Ey eğik başlı,tükenmez kalem kaşlı,elam yanaklı,armut burunlu,altın dişli,geniş iç hacimli,beş vitesli,saçları boya ,gözleri kara,memleketi ankara olan 2006 lı yılların otomobili ay şey pardon zat-ı muhteremi,şunu untmamalısın ki ben seni hep sevdim ve seveceğim.İkimiz bir tuzun bazıyla asidiyiz.Hoşça kal....

vic353

vic353

Üye
zuhahahahaha çok komik :kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...