"Bir Kadıköy zaferi görseydim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Bir Kadıköy zaferi görseydim"


Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Mondragon, Kadıköy'deki maçların içinde kanayan bir yara olduğunu söyledi. Kariyeri boyunca bir çok başarı yakaladığını ifade eden Mondi, "Bir de Kadıköy galibiyeti görebilseydim" dedi.


Galatasaray taraftarı ile Sarı-Kırmızılı renkleri ömrünün sonuna kadar unutmayacağını belirten Mondragon kariyerinin sonuna gelirken içinde kalan ukteyi de açıkladı. İşte Mondi’nin sözleri:
“Galatasaray’ın başında şu anda müthiş bir teknik adam var. Frank Rijkaard’ın kariyerini kimse tartışamaz. O Cim Bom için büyük bir şans. Takım kadrosu ve teknik heyet şampiyonluk için yeter. Kadroda çok kaliteli yıldızlar var. Zaten lig yarışı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçecektir. Beşiktaş’ın bu sene işi zor. Kayseri ve Bursa şimdilik iyi. Ama Türkiye’de Anadolu’dan bir şampiyon çıkmaz. Sivas’ta da olduğu gibi onlar son 2-3 maça girilirken, deneyim eksikliği nedeniyle yarışı kaybedeceklerdir.”

"BEŞİKTAŞ'A GİDİYORDUM AMA..."
“Cim Bom’u unutmam mümkün değil. Hayatımın en güzel 6 yılı İstanbul’da geçti. Köln taraftarı da beni çok seviyor ama Sarı-Kırmızılı renklerin hayatımdaki yeri bir başka. 1.5 yıl sonra bırakıyorum. Şu an 38 yaşındayım, bir teklif olsa bile bu saatten sonra kesinlikle Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giymem. Çünkü ben Galatasaray ile özdeşleşmiş bir isimim. Benim için her şey para değil. Öyle düşündüğünüz zaman zaten kaybedersiniz. Lucescu benim için çok özel biri. Hayatımda ayrı bir yeri var. Sadece 1 sezon çalışmama rağmen ona büyük saygı duyuyorum. Beşiktaş’a giderken beni de götürecekti. Sadece onun için Siyah-Beyazlı formayı giyebilirdim ama Galatasaraylı tarafım ağır bastı.”

"FRANCO'YA HAKSIZLIK YAPILIYOR"
“Leo Franco’ya çok haksız eleştiriler yapılıyor. O kadar büyük hatalar yaptığını düşünmüyorum. Onu çok eskiden tanıyorum. Ben Independiente’nin kalesini korurken, o üçüncü kaleciydi. Yetenekli bir kaleci. Her kaleci hata yapar, bunu engelleyemezsiniz. Bizim işimizin kötü tarafı da şu ki, 10 top çıkarırsınız, birini yediğinizde ‘kötü adam’ olursunuz. Bir kaleci kötüyse onu Mallorca, Atletico Madrid ve Galatasaray gibi takımlar zaten transfer etmez. De Sanctis de iyiydi ama Galatasaray ile kimyası tutmadı. O da İtalyan Milli Takımı’na kadar yükselmiş bir isim. Galatasaray’dan ayrılırken Polat ve Sezgin’e Aykut’un rahatlıkla takımın 1. kalecisi olabileceğini söylemiştim. Ama onlar güvenmedikleri için transfer yaptılar.”
"ARDA İŞİNE BAKARSA KAZANIR"
“Arda Turan transfer söylentilerine kulak asarsa kaybeder. O işini en iyi ve en konsantre şekilde yapmaya devam etsin. Böyle oynadıkça Avrupa’nın devleri ona gelecektir. Aksi taktirde başarılı olamaz. Ondaki yeteneği görmek için kahin olmaya gerek yok. Manisaspor’a kiralık gittiğinde ona sadece ve sadece çalışması gerektiğini söylemiştim. Buna uydu ve kazandı. Mehmet Topal tam bir Avrupalı. Her takımda oynayabilir, süper bir futbolcu. Hakan Şükür’ün kendinin bıraktığını sanmıyorum. Devam etmek için yeterli gücü vardı ama sanırım yönetimin baskısıyla bırakmak zorunda bırakıldı. İnsanın bazen başka opsiyonu kalmayabiliyor.”
"TERİM YAPAMADIYSA KİMSE YAPAMAZ"
“Türk Milli Takımı’nı en iyi çalıştırabilecek kişi Fatih Terim’dir. Çünkü Türk futbolu ve Türk futbolcusunun mantalitesini onun kadar iyi bilen başka biri olamaz. Eğer Terim, Türkiye’yi 2010 Dünya Kupası’na götüremediyse emin olun ki, bunu başka kimse de beceremezdi. Ancak o yoksa Türkiye için en doğru isim Lucescu’dur. Türk Futbol Federasyonu ne yapıp edip onu getirmeli. Çünkü o da içinizden biri ve Türk oyuncusunu çok iyi tanıyor.”
"İÇİMDE KANAYAN YARADIR"
“Kariyerimin artık sonuna gelirken birçok şey yaşadım. Şampiyonluklar, kupalar kazandım. Oynadığım liglerde en iyi kaleci seçildim, milli takım forması giyerek, Dünya Kupası oynadım. Ancak 6 sezon boyunca Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yenemedik. Berabere bile kalamadık. Bu içimde kanayan bir yaradır. İmkanım olsa bir kez daha Sarı-Kırmızılı formayı giyip, Kadıköy’de galip gelmek isterim...”
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
zor görür..:ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kimler geldi kimler geçti göremedi be Mondi . :ehe Sıkma canını ..
O gollerden sonra yüz hattın bir tuhaf oluyordu . Özlettin kendini . :D
Hazırlık maçı yapalım , sende kalelerinde ol . Senin için mağlup oluruz . Üzme kendini bu kadar . :ehe
 
ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
nadir abi sen de mi :D
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ohoo Gökhan burda Fenerli olduğumu herkes bilir..:ehe
 
'Davut

'Davut

Üye
Fatih Terim ile Arda ilgili çok iyi bir açıklamada bulunmuş...
Senle aynı derdi yaşayan kaç kişi var biliyor musun mondi?
BURASI KADİKÖY BURDAN ÇIKIŞ YOK....
 
ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ben geç kalmışım abi :D burası benim için tehlikeli olmaya başladı :kop:
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe sen buralara hiç uğrama Gökhan..
 
ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
yok yok valla ben kaçar (: herkese hayırlı akşamlaar :kop:
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
.....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt