rapege
Üye
Bir kaç telefon
Nokia N73 Music Edition yanında 2gb hafıza kartı kutusunda ben sadece birazcık kullandım ve şimdide satıyorum 250-275TL garantisi hala devam etmektedir. kutuda Şarj aleti vb.. verilecektir. Sadece tuş takımı birazcık kızardı o kadar o da tuş takımı(5-10TL) ye alınarak düzeltilir bir de ortadaki yönlendirme tuşu kırık ama hala yerinde ama çıkıp çıkıp duruyor dikkat kargoda iken düşüp kaybolabilir.
Crystal( Anycool) televizyonlu 2 sim kartlı telefon yanında şarj aleti yedek pil 1GB hafıza kartı verilecektir bunun da ekranı patlak o da 50 TL tutar size ben size 50-100TL'ye satılıktır. (kutusuyla) bu ürün galiba satılık tam emin değilim şuan biriyle telefonda konuşuyorum.
Nokia 7610 hiç bir şeyi yok sadece 1 çizik var kabında o kadar kutusuyla birlikte yanında şarj aleti ve 64MB hafıza kartlı 50-75TL'ye satılıktır.
--------------- Ekleme ---------------
takas da olabiliR
takas da olabiliR
Crystal( Anycool) televizyonlu 2 sim kartlı telefon yanında şarj aleti yedek pil 1GB hafıza kartı verilecektir bunun da ekranı patlak o da 50 TL tutar size ben size 50-100TL'ye satılıktır. (kutusuyla) bu ürün galiba satılık tam emin değilim şuan biriyle telefonda konuşuyorum.
Nokia 7610 hiç bir şeyi yok sadece 1 çizik var kabında o kadar kutusuyla birlikte yanında şarj aleti ve 64MB hafıza kartlı 50-75TL'ye satılıktır.
takas da olabiliR
takas da olabiliR