Bir kaç tane parça satışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teror300

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç tane parça satışı.
Merhaba arkadaşlar , burası uygun mu bilmiyorum çünkü uygun yer bulamadım.

Ben elimdeki birkaç bileşeni (ilk kullanıcıları benim) satmak istiyorum. Bu bileşenler:

MSI G31M3 V2 (MS-7529) Anakart = 65 TL
3 GB DDR2 Ram (2+1) CL5 667Mhz = 65 TL
550 Watt 80 Plus (Markayı unuttum) PSU = 80 TL
Zotac Nvidia 9600 GT AMP Edition = 90 TL (İsteğe göre stabil şekilde O.C. yapılarak verilecektir.)

Parçaları Ankara içi elden satmayı tercih ederim , ayarlarsam kargo da olur , ayarlarsam buraya not düşerim. Parçaları ayrı ayrı satabilirim , hepsini bi kerede satamam diye düşünüyorum. Eğer ihtiyacı olan varsa , sistemim şimdikinden daha iyi olur diyorsanız buyrun alın . Sorularınıza açığım.

uçuk fiyatlar fazlasıyla
hemde,, alıcı çıkmaz diye düşünüyorum

teror300

Üye
    Konu Sahibi
uçuk mu. Bence senin piyasadan haberin yok g31 çipsetli MSI şu an 100 küsür lira. Ben 75'e veriom. 9600 GT 150 küsüratlı bişey , ben 125'e veriom. hadi 100 olsun diyelim. 550 Watt psular 130 gibi başlıo 80 plus olmayanları. ben 100'e veriom. Sadece Ram biraz uçuk. zaten paraya ihtiyacım var. normalde 550'ye ihtiyacım var. bunların hepsi 400 ediyor.

anakart max 60 tl
3 gb ram max 60 tl
psu max 75 tl
ekran kartı max 80 TL

kardeş senin dedigin fiyatlar neredeyse sıfır fiyatları
üzerine 20-30 daha koyup sıfır almak daha mantıklı olacaktır

teror300

Üye
    Konu Sahibi
tamam. fiyatları senin dediklerin gib yapcam. rastgele bi tanesini 25 tl fazla yapcam tam 300 olsun. 300 olursa alcak mısın

tamam. fiyatları senin dediklerin gib yapcam. rastgele bi tanesini 25 tl fazla yapcam tam 300 olsun. 300 olursa alcak mısın

kardeş ben alıcı değilim parçaları satabilmen için yardımcı oluyorum
benim dediğim fiyatlar değişken fiyatlardır
sen 2. el sitelerden felan elindeki parçaların fiyatları hakkında araştırma yap fiyatlarını ona göre güncelle

ve sadece burayla sınırlı kalma gittigidiyor ve sahibinden.com dan üyelik aç ve parçalarını resimli olarak satışa cıkart
ve birde özellikle donanımhaber 2. el forumundada konu açarsan parçaları satman kolay olacaktır

arkadaşlar siteler reklam olduysa kusura bakmayın sonuçta yardımcı oluyoruz

teror300

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim , dediklerini yapcam. Bi bakayım 2. el fiyatlara da öyle yazarım fiyatları. bnm önceki mesajım biraz sert olmuş galiba kusra bakma.

Teşekkür ederim kardeşim , dediklerini yapcam. Bi bakayım 2. el fiyatlara da öyle yazarım fiyatları. bnm önceki mesajım biraz sert olmuş galiba kusra bakma.

yok kardeş sert olarak algılamadım satıcı olarak yüksek fiyattan satma düşüncesindesin normal bir tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...