ouSahin
Üye
Bir kaç şiir ve sözler
arkadaşlar bu sözlerin hepsi alıntıdır ama şuna emin olun çoq anlamlı ve qüzeldir...
aşk,dostluk çoq önemli o yüzden paylaşıorum...Her sevginin acısı wardır..
not: Büyük yazılar için kusura bakmayın...
Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
yokluğun bu kadar acı olsada alışmalıyım
sensizlik koysa da
gözlerimden süzülen her damla içimi yaksa da
SENİ UNUTMALIYIM
Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?
ŞU DUVARLAR HICKIRIMI DUYSA
BELKİ BENİ ANLAR
BENİ UNUTANA SÖYLE
BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM
UZAKLARA DÜŞSEDE YOLUM
ÖLÜM OLSADA SONUM
YİNEDE SON SÖZÜM SENİ SEVİYORUMM...
yokuşu ben çıktım yol senin olsun zehri ben içtim su senin olsun bir sewgili bulmuşsun hayırlı olsun bir tane de ben buldum haberin olsun
dudaklarımda alev , kalbimde kan gibisin , öyle sevdim ki seni , SEN BENİM HER ŞEYİMSİN yaşanmış bir dünyada sanki cennet gibisin , gündüz hayal , gece rüya , SEN BENİM HER ŞEYİMSİN
Aşkın kalbindeyse,mutluluğun elindeyse,istediğin iki kelimeyse SENİ SEWİYORUM
ruhumu yere vurup hasret çektiren olsa ne sevgin ne bedduan nede kinim var sana deryada akan binbir dertle dolsamda mahsere kadar seni sevmeye yeminim var
Senin Olmadığın Yerde Adına aşk koyduğun o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım... Beni sevmemene isyan edip kaçmak, sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak, ruhumun en büyük yanılgısıydı... Hayat bana en acımasız yüzünü sevgini inkar ettiğim zamanlarda gösterdi... Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim... Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyoru
İÇİNE DERT OLACAK SANA BU SON BAKISIM İÇİNE OTURACAK VEDASIZ AYRILISIM ADIMI KAHPE KOYDUN BIRAK BOLE KALSIN SANA SON SÖZÜM WAR ALLAHINDAN BULASIN
hayatta tek umudun gülmek olsun eğer bi gün ağlarsan oda mutluluktan olsun unutma seven 1 kez ölür 1 kez gömülür benim sana olan aşkım ne ölür nede gömülür
Sen öyle bir cümlesin ki sana nokta koymaya kıyamıyorum...
yarı dalgalı olmalı deniz ya durmalı,
ya kudurmalı ya köküne kadar sapmalı hançer,
ya yarısında durmalı yarı sevdalı olmalı
insan ya sevmeli ya unutmalı...
....SEVMEK ÖLMEKTİR BENCE BENDE SEVMİŞTİM ÖLEMDEN ÖNCE...
Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim...Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümle Sevişeyim
Alaca karanlığı sevmem
Ya tam gündüz olmalı yada tam gece
Kurşun ya derinden vurmalı
Yada namluda durmalı
Dost dediğin ise Ya senin gibi olmalı
Yada hiç OLMAMALI...
dewamı gelcek...ama sizinde bildiginiz sözler şiirler warsa paylaşın arkadaşlar..
aşk,dostluk çoq önemli o yüzden paylaşıorum...Her sevginin acısı wardır..
not: Büyük yazılar için kusura bakmayın...
Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
yokluğun bu kadar acı olsada alışmalıyım
sensizlik koysa da
gözlerimden süzülen her damla içimi yaksa da
SENİ UNUTMALIYIM
Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?
ŞU DUVARLAR HICKIRIMI DUYSA
BELKİ BENİ ANLAR
BENİ UNUTANA SÖYLE
BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM
UZAKLARA DÜŞSEDE YOLUM
ÖLÜM OLSADA SONUM
YİNEDE SON SÖZÜM SENİ SEVİYORUMM...
yokuşu ben çıktım yol senin olsun zehri ben içtim su senin olsun bir sewgili bulmuşsun hayırlı olsun bir tane de ben buldum haberin olsun
dudaklarımda alev , kalbimde kan gibisin , öyle sevdim ki seni , SEN BENİM HER ŞEYİMSİN yaşanmış bir dünyada sanki cennet gibisin , gündüz hayal , gece rüya , SEN BENİM HER ŞEYİMSİN
Aşkın kalbindeyse,mutluluğun elindeyse,istediğin iki kelimeyse SENİ SEWİYORUM
ruhumu yere vurup hasret çektiren olsa ne sevgin ne bedduan nede kinim var sana deryada akan binbir dertle dolsamda mahsere kadar seni sevmeye yeminim var
Senin Olmadığın Yerde Adına aşk koyduğun o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım... Beni sevmemene isyan edip kaçmak, sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak, ruhumun en büyük yanılgısıydı... Hayat bana en acımasız yüzünü sevgini inkar ettiğim zamanlarda gösterdi... Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim... Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyoru
İÇİNE DERT OLACAK SANA BU SON BAKISIM İÇİNE OTURACAK VEDASIZ AYRILISIM ADIMI KAHPE KOYDUN BIRAK BOLE KALSIN SANA SON SÖZÜM WAR ALLAHINDAN BULASIN
hayatta tek umudun gülmek olsun eğer bi gün ağlarsan oda mutluluktan olsun unutma seven 1 kez ölür 1 kez gömülür benim sana olan aşkım ne ölür nede gömülür
Sen öyle bir cümlesin ki sana nokta koymaya kıyamıyorum...
yarı dalgalı olmalı deniz ya durmalı,
ya kudurmalı ya köküne kadar sapmalı hançer,
ya yarısında durmalı yarı sevdalı olmalı
insan ya sevmeli ya unutmalı...
....SEVMEK ÖLMEKTİR BENCE BENDE SEVMİŞTİM ÖLEMDEN ÖNCE...
Hemen Canımı Alma Rabbim Bırakta Hayatla Didişeyim...Mümkünse Dişi Gönder Azrailimi Ölümle Sevişeyim
Alaca karanlığı sevmem
Ya tam gündüz olmalı yada tam gece
Kurşun ya derinden vurmalı
Yada namluda durmalı
Dost dediğin ise Ya senin gibi olmalı
Yada hiç OLMAMALI...
dewamı gelcek...ama sizinde bildiginiz sözler şiirler warsa paylaşın arkadaşlar..