Adilx05
Üye
Bir Kaç komik Espri...
layla lay lalay ben güneş sen ay annemde(???) seviniyor.. ha ha ha ha gerçek bir prens dizlerimde uyuyor.
tamam anladım da. bu cümlelerden sonra
selam yalnızlık ben geldim. gibi bi cümle niye kurulur. ulan dizlerindeki çokoprens mi?
Futbol bir dinse, lionel messih.
Pamela anderson son erotik filminin çekimlerinde "açtı ağzını yumdu gözünü"
Dayak cinnetten çıkmaktır.
Yemek yapmayı beceremem..bir 'ümit usta' olurum belki dedim..emine'den beder oldum..sonradan gurme dediler bana.
Batarken güneş ardında tepelerin, a....a koyayım bütün teletabilerin.
Demet! a kalın kafalı kızım benim..demedim mi sana özlem tekin değil diye..kapışsalar hande yener üstelik..
İçinde "aşk" olmayan evliliklere neden mantık evliliği deniyor? mantıklı olan aşık olup evlenmek değil midir?
Esnerim biçim biçim..ölürem uyku için..ailem bana düşmandır,gebeş olduğum için loy..
Şekil itibariyle keşkenar içgenim..iç acılarım toplamınca içerim, noksan derecelik açıyla işerim.
Aynı suçu işlemiştik fakat ben 5 yıl yattım, Güntekin onay.
Bir emlak ofisi açıp adını "sahibinden" koyacağım. her yere "sahibinden satılık" yazıp müşterilerin aklını alacağım.
Goethe! geldik abi, inebilirsin burada.
'' Gönüllerde Taht '' kur'an kursu açılmıştır.
Ergen ölmek İstemiyorum
Volkan konak'ın babasının adı=kuzey ...
İnsanlar 3'e ayrılır. 1)sayı saymasını bilenler, 2) sayı saymasını bilmeyenler
Bol 'u' lu hasan ustaya gidip pikaç u alayım.

tamam anladım da. bu cümlelerden sonra
selam yalnızlık ben geldim. gibi bi cümle niye kurulur. ulan dizlerindeki çokoprens mi?
Futbol bir dinse, lionel messih.
Pamela anderson son erotik filminin çekimlerinde "açtı ağzını yumdu gözünü"
Dayak cinnetten çıkmaktır.
Yemek yapmayı beceremem..bir 'ümit usta' olurum belki dedim..emine'den beder oldum..sonradan gurme dediler bana.
Batarken güneş ardında tepelerin, a....a koyayım bütün teletabilerin.
Demet! a kalın kafalı kızım benim..demedim mi sana özlem tekin değil diye..kapışsalar hande yener üstelik..
İçinde "aşk" olmayan evliliklere neden mantık evliliği deniyor? mantıklı olan aşık olup evlenmek değil midir?
Esnerim biçim biçim..ölürem uyku için..ailem bana düşmandır,gebeş olduğum için loy..
Şekil itibariyle keşkenar içgenim..iç acılarım toplamınca içerim, noksan derecelik açıyla işerim.
Aynı suçu işlemiştik fakat ben 5 yıl yattım, Güntekin onay.
Bir emlak ofisi açıp adını "sahibinden" koyacağım. her yere "sahibinden satılık" yazıp müşterilerin aklını alacağım.
Goethe! geldik abi, inebilirsin burada.
'' Gönüllerde Taht '' kur'an kursu açılmıştır.
Ergen ölmek İstemiyorum
Volkan konak'ın babasının adı=kuzey ...
İnsanlar 3'e ayrılır. 1)sayı saymasını bilenler, 2) sayı saymasını bilmeyenler
Bol 'u' lu hasan ustaya gidip pikaç u alayım.

((