Bir ısırık kaşar için dokuz yıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir ısırık kaşar için dokuz yıl

Gaziantep’te 17 yıl önce bir tepsi baklava çaldıkları gerekçesiyle dört çocuğun cezaevine konulmasının bir benzeri bu kez Adana’da yaşandı.

Ailesiyle tartışıp evden çıkan 17 yaşındaki B.A üşüyüp acıkınca penceresi açık olan kafeye girip kaşar peyniri yedi ve gazoz içti. Dükkân sahibi “Açılmamış kaşarlarımı, salamı yemiş, gazozlarımı içmiş. Zararım 20 TL” diye şikâyetçi oldu. B.A savcılıkta “Sadece bir dilim kaşar yedim ve gazoz içtim. Başka hiçbir şeye elimi sürmedim” dedi.

B.A. hakkında ‘nitelikli hırsızlık ve işyeri dokunulmazlığını ihlal etme’ suçundan dokuz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay Adana’da Reşatbey Mahallesi’nde 23 ocak günü yaşandı. kaynak : samanyoluhaber

spy ghost

spy ghost

Üye
''17 yıl önce bir tepsi baklava çaldıkları gerekçesiyle dört çocuğun cezaevine konulmasının''
Suskunlar dizisi aklıma geldi :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yok artık adalete bak :off:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Made in Turkey...

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
Sofya-

Sofya-

Üye
adelet terzisinin nasıl yanlış işlediğinin göstergesi, adam öldürse bu kadar yemezdi.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
savas_yal

savas_yal

Üye
Adaleti sağlayanlar da insanlar değil mi ? yanılıp ne günahlara imza atabiliyorlar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar bu olayı bilmiyorum ama Antep'teki olay o kadar masum değil
Çocuklar dükkanın çırağı ile birlikte Dükkandaki kasayı açmaya çalışmışlar açamayınca çıkarken bir kaç dilim baklava yemişler olay medyaya baklava çalmaktan diye yansıdı ama Kazın ayağı hiçte öyle değil

tempestshine

tempestshine

Üye
Karısını dövene bile 1 yıl hapis veriyorlar.Bir dilim kaşar yedi diye 9 yıl hapis .. :ah

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Keşke terör örgütüne üye olsaydı..
2 güne çıkarırlardı!
O Hizbullah terör örgütünün zamanında nelere yaptığını hala unutmadık,
PKK zaten yaşadığımız sürece görüyoruz.
Yazıklar olsun.. :lol

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...