Bir İnternet Cafeci, Ben; İsyeaan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bir İnternet Cafeci, Ben; İsyeaan..
GÜNAYDIN! Bu günün sabahında temizliğimi bitirdikten sonra normalde yaptığım gibi League of Legends'e girmiyorum, size bu konuyu açmam gerek. Çünkü bu gün okulların açıldığı gün.. Lanet... Şimdi bu sabah her zaman olduğu gibi olmayacak, 7,30'da dükkanı açtım, yani uykumdan kestim. Kafe dolmaya başladı, küçük ilkokullu, liseye yeni geçmiş ve liseli veletler burada. Sanırım artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Alın şunları başımdan!

Lütfen, gittiğiniz internet kafelerde aşağıda yazdıklarımı yapmayın!

Aklıma geldiğinde daha aşağıya ekleyeceğim; Lütfen yukarda yazdıklarıma dikkat edin, sinirli bir internet kafe sahibi size olumsuz şeyler yapabilir!!

Tepkiler: technoshark
Hic Internet Kafeye Gitmem ..

Ama Gidersem Dikkat Ederimm ..

avantis

Üye
Hiç müşterinin olmadığını düşün

şimdi liseli veletler diyorsunda bu forumada üye olan liseliler var. Burada az çok herkez belli etmiş kendini. liselileri genelleme yapma yani bu forumdaki çoğu liseli o kafedeki tüm pc leri 1.5 saatte söken takan cinsten

yani deyim dedim

ismail

Üye
orhan liseli deyince kanına dokundu demi

Tepkiler: otostopçu
bi liseli var bide liseli var. internet kafeye gitmediğimden sorun teşkil etmiyor evde ''personal computer'' im var

en fazla 1 sene daha liseli oluruz

Metin MF

Üye
zorunluluk dışında asla internet kafeye gitmem, ağzı bozuk, ailelerinden terbiye alamamış insanlar dolu oralar...

Tepkiler: sublieutenant ve Mazlum Somer
"Arka masalara geçip
Omegle,Charraw,Chatroulette
gibi sitelere girip çıplak kızlara
bakarak çaktırmadan
asılmayın, fark ediyoruz.' bi şey sorcam,merak ettim.nasıl görüyosunuz?oturulan masanın ekranını tam olarak mı görüyonuz,yoksa size uyarı mı geliyo şu masa şu siteye girmiştir diye?

ismail

Üye
bi liseli var bide liseli var. internet kafeye gitmediğimden sorun teşkil etmiyor evde ''personal computer'' im var

Kardeşim
Bende liseli sayılırım daha okul başlamadı
1 ekimde resmen üniliyim

- - - Eklendi - - -

zorunluluk dışında asla internet kafeye gitmem, ağzı bozuk, ailelerinden terbiye alamamış insanlar dolu oralar...

+++ 10 yaşında paleler dolu

- - - Eklendi - - -

Uyarı geliyo olabilirde ama biliyosun hertürlü sayfasını görebiliyorlar. Ordan çıkabiliyorlar vsvs felan

internet kafeyelarin ateri solanlarından farkı kalmadı

sanırım ana masadan ayar dahi yapabiliyor müşterinin masasına

ben internet kafeye en fazla 5 kez gitmişimdir hep evde oynarım bu arada kolay gelsin veletlerle işin bu arada ben de liseliyim lise 2 ye geçtim babamlar fln bilgisayara bir şey olunca bana soruyo(aynısı telefon için de geçerli program fln)

doctorrr

Üye
valla bazı şeyleri gayibden gördüğünüze ufaktan inanmaya başladım

_RYUK_

Üye
internet cafede ana masadaki kişi müşterilerim ekranını kendi ekranın gösterip müdahale edebilir.

CABBAR

Üye
Aha biraz önce birisi sordu
"-Gökhan abi internet mi gitti?
-yok hiç gitmedi.
-Haa şimdi geldi. "

Oğuzhan

Üye
interet kafeyle işim olmaz alırım laptopımı kucağıma rahat rahat uzatırım bacaklarımı yanıma da abur cubur ohh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...