"Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur" hatası yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kara952

kara952

Üye
    Konu Sahibi
"Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur" hatası yardım ?
Şu konudan bi sorunum var :P

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-ve-yapilan-hatalar-icin-cozumler-570805.html

...

Rom Patcherı Açtım Open4 All Yeşil Oldu Install Server Kırmızı Çarpı Görünüyor Hala Sertifika Hatası Alıyorum Diyenler....Telefonunuza Uygun installserver.exeyi C:\sys\bin klasörüne atacaksınız,Sonra Sertifikasız Uygulamaları Yükleyebilirsiniz...Eğer Uygun Olmayan Bir installserver.exe atarsanız Uygulama Yüklerken Dosya Bozuk Hatası Alırsınız.Onu Silip Uygun Olanı Atarsanız Sorun Çözülecektir...Artık Bu Rom Patcherdaki Install Server Yaması Yeşil Olmaz C:\sys\bin Klasörüne Attığınız installserver.exe Bunun Görevini Üstlenmektedir....

bende installserver.exe yok napcaz :D ?

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Cihazına Uygunu indiriceksin ?

- - - Eklendi - - -

Altındaki diğer konudan indir install severi cihazına uygun .

• Beğen
Tepkiler: kara952
kara952

kara952

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü konu kapanabilir sağol :D

kara952

kara952

Üye
    Konu Sahibi
geliba senin telefon n73 gibi :D

- - - Eklendi - - -

n73ler ilk yöntemle hacklenmiyor kimseye anlatamadım halimi...
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/en-kolay-n73-hackleme-yolu-665463.html
yoo ilk yöntemle hackledim oldu :D

- - - Eklendi - - -

ordaki

HALA SERTİFİKA SORUNU DEVAM EDİYORSA AŞAĞIYA DEVAM EDİNİZ. (YANİ rompatcherdaki open4all çalışıyor ama installserver yaması aktif olmuyorsa, yeşil olmuyorsa)

Aşağıdaki yöntemi uygulayınca sertifika sorununuz kesinlikle biter ( bu yöntemi de yaptım installserver yaması yeşil olmadı demeyin. olmasına da gerek yok zaten ama sertifika sorununuz da olmaz rahat olun. lütfen aynı soruyu sormayın artık)

(Belle olanlar rompatcherda installserver yamalası yeşil de olsa her halukarda altta yer alan 1. YÖNTEM (installserver.exe) uygulayacaklar-)

yazıyı göremişim :D

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
yoo ilk yöntemle hackledim oldu :D

- - - Eklendi - - -

ordaki

yazıyı göremişim :D

:d: kendin bilirsin dostum benim gösterdiğimde birtane programı kuruyorsun programı aktif yapıyn tamamdır. Senin yaptığında 2 program kuruyorsun bi dosyayı bi yere atıyorsum programlara giriyorsun onlarda bişeylere tıklıyorsun... Zewk meselesi karışamam yine kimseye :d::d:

• Beğen
AHKE

AHKE

Üye
9.1 ler için en kolay hack secmanla oluyor

• Beğen
ismail

ismail

Üye
bence en kolayı yukardaki 9.1 için ama instalserver.exe var sadece ek olarak

• Beğen
kara952

kara952

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler :D zaten 1-2 hafta içinde bi daha format atarım ondada bunu denerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt