Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
1.Yöntem yazan dosyayi indirin içinden telefonunuza uygun olanı atın

serdaripek11

Üye
dediklerini adim adımına yaptım fakat telefonu kapatıp açtım ,telefon hiç bir uygulamayı yüklemiyor dosya bozuk hatası veriyor! Yardımcı olun lütfen!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dediklerini adim adımına yaptım fakat telefonu kapatıp açtım ,telefon hiç bir uygulamayı yüklemiyor dosya bozuk hatası veriyor! Yardımcı olun lütfen!

Arkadaşım proları rar dan çıkarıp yüklüyorsun sanırım eğer öyleyse x plore ile çıkarma winrar ile çıkar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi

hangi installserver.exe'yi attın? yanlış atmışsın ondan dosya bozuk diyor

zeynom697

zeynom697

Üye
Mobile_Security uygulamasini yukledim ama calismiyor. basiyorum olmuyor

serdaripek11

Üye
9.2(tel=noki e65)

bagerhk

Üye
Nokia c6-1 anna da hack işlemini yaptım. Eklemiş olduğunuz dosyların en sonunda olan sis editor 0.70 ne işe yarıyor. Bilgi verirmisiniz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:rica:

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-1 anna da hack işlemini yaptım. Eklemiş olduğunuz dosyların en sonunda olan sis editor 0.70 ne işe yarıyor. Bilgi verirmisiniz?

sis programlarını düzenlemeye yarıyor veya baştaki yöntemler olmazsa onunla gerekli işlemleri yapıyoruz.

Bir de şunu unutma: telefonun hackli olduğu halde sertifika hatası verirse eğer siseditor ile veya freesigner ile o programın sertifikasını silip öyle yüklemen gerekir

----------Eklendi @ 20:00:41 ---------- Yazıldı @ 19:58:17 ----------

Nokia 6730c.
Ama hallettim artik hackleyebildim sonunda:)
Tesekkurleeer

hayırlı olsun

sedat2934

Üye
Symbianist kardeş xkplore programı ingilizce olduğu için c ye malum dosyayı koplayamadım. telefonum 6710 navigator

----------Eklendi @ 22:03:42 ---------- Yazıldı @ 22:01:58 ----------

telefonum dokunmatik olmadığı için tuş takımı ile xplore den taşıma yapamadım.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik kısmını görmedim. Özelden yazdığımi dikkate alma. Xploreu türkçe yap o zaman ayarlardan

sarı bordo

Üye
4.uygulamayı lütfen detaylı anlatabilirmisiniz onda kaldım

EgebeYY

Üye
Mobile_Security yükleyemedim. Dosya türü desteklenmiyor hatası verdi

tarxhn

tarxhn

Üye
:tşk:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

---------- Post added at 22:04:10 ---------- Previous post was at 22:03:33 ----------

bu tarz hataları nasıl alıyorsunuz anlamadım. Telefonlar nedir?

Üst Alt