Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

bluegirl4ever

Üye
E71'de uygulayabildim, çok çok çok sağolun! :)

selbar33

Üye
c7 de oluyormu arkadaşlar deneyen varmı, yapmaya çalışırsam ve olmazsa c7 de çökermi yoksa sadece başarılı mı olmaz

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
birşey olmaz kardes ben c6,e7 ve 701 de denedim bizzat

tosbam

Üye
Hay Allah razı olsun.ilk yöntemi yaptım telefonu hack yapmak 2 dk sürdü.telefon n95 düz,son versiyon.çok teşekkür ederim.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim size de hayırlı olsun :)

adr0666

Üye
emeği gecen herkese çok teşekkür ederim bu sertifika hataları yüzünden telefonu satmayı düsünmüştüm hiç biyerde dogru düzgün nasıl yapılacağını anlatamamışlar kısa ve sağlam bi anlatım olmuş çok sağ olun

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
siz de sağolun hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

VianDroid

VianDroid

Üye
kardes son asamada install server we open4all patchlarnde installserver hata verdi yanında X cıktı napacaz ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardes son asamada install server we open4all patchlarnde installserver hata verdi yanında X cıktı napacaz ?

install serverin kırmızı olması durumunda başlıkta diğer yöntemler var dikkatlice okusan çözersin

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
o kadar da büyük punto ile yazmışız konuya. Gözünü sevdiğim üyeler dah ne yapabilirim göstermek için size, bu hatayı alırsanız şunları yapın diye bir ifadeyi.

agurcan

agurcan

Üye
Dediğini aynen yapıyorum ama karantina listesi boş çıkıyor ???

----------Eklendi @ 22:56:57 ---------- Yazıldı @ 22:40:59 ----------

şu nokia 603'ü hackleyebilen bir babayiğit çıkmadı hala :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bir yerde yanlışlık var belli ki. 701 bellede bizzat denedim

serdaripek11

Üye
nokia e65"te neden olmuyor?

BurakTura

BurakTura

Üye
Dediklerinin Hepsini Yaptım Ama Rom Parcher Programında Insall Server RP+ Yeşil olmuyor Ama Open4All Rp+ oluyor :S

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
installserver.exe yi c-sys-bin içine attıysan sorun yoktur. yeşil olmasına gerek yok

serdaripek11

Üye
İnstall server yeşil olmuyor.("installserver. nerde bu bulamadım,bulsam c sys bin içine atıcam.") lütfen yardımcı olurmusunuz?

Üst Alt