Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

aaaaqwz

Üye
teşekkür kardeşim
Yöntem çok güzel ve basit.
5800 sorunsuz çalışıyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ben de teşekkür ederim

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
nokia c5-00.2 kullanıorum çalıştı :)) sağol ama ttpod yüklerken güncelleştirme hatası diyor ttpoda hack sökmüyor galiba :(

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-00.2 kullanıorum çalıştı :)) sağol ama ttpod yüklerken güncelleştirme hatası diyor ttpoda hack sökmüyor galiba :(

sökmez olur mu? güncelleştirme hatasının hack ile alakası yok. daha önce ttpod yüklemiş miydin ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
işler kesat bugün

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

sökmez olur mu? güncelleştirme hatasının hack ile alakası yok. daha önce ttpod yüklemiş miydin ?
evet kardeşim yüklemiştim 3.3.1 sürümünü fakat 3.6 ya da 3.7 sürümünü yikleyince sürekli güncellestirme hatası alıorum ama o değilde bu hack yöntemi cok güzel yüklemediğim pro kalmadı telim canlandı ya :) bi de şu ttpodu sorunsuz yükleyebileceğim bi link biadres verseniz çok iyi olur.
ayrıca sizin başka prolarınız var mı
yine söyleyeyim cok teşekkürler hack yöntemi için :) sizin

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim. Ttpodu attım özelden. Başka programlar da paylaşmıştım daha öncelerden. Profilimde açtığı konular bölümünde var

• Beğen
Tepkiler: cuneytttttt
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
son attigimi da bir dene de bakalım olacak mi

lassa

Üye
la içinizde bu işi parayla yapan varsa getiriyim yapsın bu ne ya kaç kere denedim hikaye olmuyor olamıyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ne parası kardeşim burada para geçmez :). Nerde hata veriyor söyle bakalım. Videoyu izledin mi? Telefon ne?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
warriorname

warriorname

Üye
yaw beyler x-plore indiiyom açmıyoo

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
böyle ilginç hataları almayı nasıl başarıyorsunuz vallahi şaşırıyorum. Silip tekrar yüklemeyi denemelisin. Telefon ne?

EkO_37

EkO_37

Üye
bu yöntemi uygularsak telefonumuz garanti dışı kalırmı krdeş _?

Symbianize

Symbianize

Üye
bu yöntemi uygularsak telefonumuz garanti dışı kalırmı krdeş _?

Kalmaz hack işlemi garantiyi devre dışı bırakıyor ama hard format atınca eski hacksiz haline dönüyo telefom

EkO_37

EkO_37

Üye
Kalmaz hack işlemi garantiyi devre dışı bırakıyor ama hard format atınca eski hacksiz haline dönüyo telefom

krdeş cvp için teşşekürler yanlız Allah korusun telefonmuz arızalandı ekran felan hiçbir şey açılmıyor diyelim bu durumda nasıl format atcaz yani servise giderse bu telefonun durumu ne olur ozman :D_?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
krdeş cvp için teşşekürler yanlız Allah korusun telefonmuz arızalandı ekran felan hiçbir şey açılmıyor diyelim bu durumda nasıl format atcaz yani servise giderse bu telefonun durumu ne olur ozman :D_?

servis yazılım atıyor direkt olarak. Hack dediğin şey de programdan ibaret. Ben bir defa format atmayı unuttum öyle verdim genpaya hiçbirşey de olmadı yapıp verdiler. Ama sende olmaz demiyorum. Öte yandan telefon kapalı ise açılmıyorsa nerden bilecek bakan kişi hackli olduğunu?

Üst Alt