nokia c5-00.2 kullanıorum çalıştı) sağol ama ttpod yüklerken güncelleştirme hatası diyor ttpoda hack sökmüyor galiba
![]()
evet kardeşim yüklemiştim 3.3.1 sürümünü fakat 3.6 ya da 3.7 sürümünü yikleyince sürekli güncellestirme hatası alıorum ama o değilde bu hack yöntemi cok güzel yüklemediğim pro kalmadı telim canlandı ya
sökmez olur mu? güncelleştirme hatasının hack ile alakası yok. daha önce ttpod yüklemiş miydin ?
bi de şu ttpodu sorunsuz yükleyebileceğim bi link biadres verseniz çok iyi olur.
sizinrica ederim. Ttpodu attım özelden. Başka programlar da paylaşmıştım daha öncelerden. Profilimde açtığı konular bölümünde var
son attigimi da bir dene de bakalım olacak mi
sağol kardeş yine de uğraştın eyvallahtamam sağol kardeşim ben hallettim bildiğim format attım tele sorun halloldu patch de yüklendisağol kardeş yine de uğraştın eyvallah
yaw beyler x-plore indiiyom açmıyoo
bu yöntemi uygularsak telefonumuz garanti dışı kalırmı krdeş _?
Kalmaz hack işlemi garantiyi devre dışı bırakıyor ama hard format atınca eski hacksiz haline dönüyo telefom
_?krdeş cvp için teşşekürler yanlız Allah korusun telefonmuz arızalandı ekran felan hiçbir şey açılmıyor diyelim bu durumda nasıl format atcaz yani servise giderse bu telefonun durumu ne olur ozman_?