Symbianist
Üye
çok tesekkürlerr elinize emeginize sağlık birazz ugrastım ama sonunda oldu E71 de...
hayırlı olsun rica ederim
çok tesekkürlerr elinize emeginize sağlık birazz ugrastım ama sonunda oldu E71 de...
yau beyler rom pachti acın 2 tane yesil bolumune kadar geldim ama rom pachte girdigimide içi bos ve sadece no data yazıyor![]()

ustad oncelikle bu saatte bile cvb attıgın icin cok cok tesekkur ederim.
sorun bendeymiş.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-ve-yapilan-hatalar-icin-cozumler-570805.html
burdaki bolumu tekrar tekrar okuyarak cozdum.
pachtes klasorunu sildigimden rom pachtde no data yazıyormus.
bu arada bu yontemi telefonumu aldıgım ilk gunlerde de denemiş ama yapamamıstım,halbuki kucuk bi ayrıntı varmıs.oda rompacht deki iki ikonunu da yesil yapmaya calıstıgım icinmiş.
ilk anlatımlarda iki ikonunda yesil olması gerektigi yazıyordu ve bende biri kırmızı oldugu için bi sonraki adıma gecmiyordum.fakat linkteki konuda kırmızı da olsa cihaz hacklenmiştir gibi bisey okudum ve hemen unsigned bisey yukledim oldu
gercekten yardımın icin cok tesekkur ederim sayende1,5 senedir hackleyemedigim e 71 i kekledim![]()

o listede 5800yok mu bana mı öyle geldi kirve![]()
Konuyu okudum çok denedim sadece bir bölümde takıldım bu xplorerda iken 0'a basma olayını anlamaymadım. 5800 da nasıl 0'a basacağız bende tuş takımı gözükmüyor gözükmesi için hangi tuşa basacağız bulamadım tüm konuyu didik didik ettim ama nafile .... acemilk yardım ederseniz sevinirim.
Galaxy s2 ve xperia da yaz da androidciler de gelsin bari bu ne mahşer ya![]()
![]()

daha çoğunu da yazmadım baya bir meşhur oldu konu. Ama ne güzel ki milletin işi görülüyor![]()
konu 800 mesaj olmuş. Sen konuyu açtığında hangi rütbeydln??
konu 800 mesaj olmuş. Sen konuyu açtığında hangi rütbeydln??

menüden-araçlar ve ayarları seç. Bunu yapmak diğerlerinde sıfıra basmakla aynı şey. 4'e basmayi da sen sormadan ben söyleyim yine menüden dosya ve çıkart yapmak 4'e basmak ile aynı şeY
Verdiğin Cevap için teşekkürler, telefon ile ilgili çok tecrübem yoktu bu başlıktaki yönergeleri -benim gibi telefon terimlerine ve programalarına uzak biri için- uygulamak zorda olsa nokia 5800'a uyguladım hacklendi bunu myphone aktive etmek için yapmıştım o da oldu ancak bana sorarsanız değmedi hiç bir şeye benzemiyor myphone yüklemek isteyenlere duyurulur. Smybianist arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum. Herkese iyi akaşmlar