Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
estağfurullah kardeş ne yaptık sanki

rec072

Üye
allah razı olsun sizden ve siteden kardeslerim.....

o_murat

Üye
kardeş anlatımdan dolayı teşekkür ederim süper olmuş daha önce defalarca deneyip becerememiştim, beceriksizliğime çözüm olan bi anlatım olmuş teşekkürler tekrar yukarda göremedim ama ben ekleyim n8 belle telefonum ve hack yöntemi sorunsuz çalıştı.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anlatımdan dolayı teşekkür ederim süper olmuş daha önce defalarca deneyip becerememiştim, beceriksizliğime çözüm olan bi anlatım olmuş teşekkürler tekrar yukarda göremedim ama ben ekleyim n8 belle telefonum ve hack yöntemi sorunsuz çalıştı.

rica ederim. Hayırlı olsun kaide pc'ye geçince eklerim onu da

hakan_318

Üye
c5-00 da 3,2 mp kamerası olanda denedim işe yaradı bunu yapan ve bize sunanlardan allah razı olsun

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
:oke: :tşk:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardes iyi günlerde

özkan...

özkan...

Üye
ben yıne yazmıstım , n86 tel ck agrlastgı ıcın tele format attım v programla tkrar ha.k ypmaya clstgmda regıster kod ıstıor hc bı sekılde program aclmıyor,regısterı gremedıgımd pro. Kapatmak zrunda kalıyorum

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ben yıne yazmıstım , n86 tel ck agrlastgı ıcın tele format attım v programla tkrar ha.k ypmaya clstgmda regıster kod ıstıor hc bı sekılde program aclmıyor,regısterı gremedıgımd pro. Kapatmak zrunda kalıyorum

program internet bağlantısı istediği zaman hayır seç

dmrbjk

Üye
E6 bellede denedim oldu kardeş Eline koluna sağlık Teşekkür ederim

dostumgeorge

Üye
hocam önünde saygı ile eğiliyorum :) e52 de oldu :) sağolasın

miroctas

Üye
cok cok tesekkurler sonunda istedigim programlara erisebiliyorum sayenizde :)

sonkral861

Üye
çok tesekkürlerr elinize emeginize sağlık birazz ugrastım ama sonunda oldu E71 de...

Üst Alt