fastfito
Üye
nasıl yapıcağımı acıklamalı anlatırsan sevinirim usta
sertifika hatası verirse eğer uygun installserver.exe yi c-sys-bin'e atman gerekir
sertifika hatası verirse eğer uygun installserver.exe yi c-sys-bin'e atman gerekir
biraz zor oldu ama hallettim sonundaİşte ben de konuda var diyorum ya kardeş. işte bak kopyaladım ordan. Yani bunu yapınca sertifika sorunun kalmayacak. Sen telefonuna os 9.2 yazanı atacaksın diye hatırlıyorum e71 için. Bak anlatım da altta
* Bundan sonraki yöntemleri yaptığınızda rompatcherdaki installserver yamasının aktif (yeşil) olmasını beklemeyin çünkü o işi zaten installserver.exe görüyor.
1. YÖNTEM (installserver.exe)
Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız installserver.exe'yi ve alta geçin. http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/
emeğine sağlık ilgine teşekkürler hayırlı gecelerben yaparım listeyi sen baska bir is icinde lazım bana![]()
c5-03 te 0 yuşuna nasıl bascaz
rica ederim