Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

fastfito

fastfito

Üye
ben herşeyi doğru yaptım usta videoyu izliyerek onda sıkıntı yok n85 de çalıştı e 71 de calışmadı sertifika hatası verirse eğer uygun installserver.exe yi c-sys-bin'e atman gerekir ben bunu anlamadım sadece

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
İşte ben de konuda var diyorum ya kardeş. işte bak kopyaladım ordan. Yani bunu yapınca sertifika sorunun kalmayacak. Sen telefonuna os 9.2 yazanı atacaksın diye hatırlıyorum e71 için. Bak anlatım da altta

* Bundan sonraki yöntemleri yaptığınızda rompatcherdaki installserver yamasının aktif (yeşil) olmasını beklemeyin çünkü o işi zaten installserver.exe görüyor.

1. YÖNTEM (installserver.exe)

Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız installserver.exe'yi ve alta geçin. http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/

• Beğen
Tepkiler: fastfito
fastfito

fastfito

Üye
İşte ben de konuda var diyorum ya kardeş. işte bak kopyaladım ordan. Yani bunu yapınca sertifika sorunun kalmayacak. Sen telefonuna os 9.2 yazanı atacaksın diye hatırlıyorum e71 için. Bak anlatım da altta

* Bundan sonraki yöntemleri yaptığınızda rompatcherdaki installserver yamasının aktif (yeşil) olmasını beklemeyin çünkü o işi zaten installserver.exe görüyor.

1. YÖNTEM (installserver.exe)

Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede gizli dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2 tane kutucuklu kısım geliyor onları işaretleyip çıkıyoruz. Alttaki linkten de indirdiğimiz (telefonunuza uyumlu olan) installserver.exe dosyasını c:\sys\bin içine atıyor ve telefonu kapatıp açıyoruz. Eğer sertifika sorununuz yoksa bu aşamadan sonra aşağıya geçmeyin. Yok devam ediyorsa silin o attığınız installserver.exe'yi ve alta geçin. http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/
biraz zor oldu ama hallettim sonunda :D emeğine sağlık ilgine teşekkürler hayırlı geceler

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hacı o kadar da ayrıntılı yazdım. Okumaya üşeniyorsunuz varya :D hadi iyi geceler hayırlı olsun bakalım sana da

• Beğen
Tepkiler: fastfito

ltn53

Üye
Bende hackleyemediğim zaman bu 9.1 9.2 de takılıyordum bence bu hangi telefonlar 9.1 hangisi 9.2 diye yazarsanız kusursuz bir konu olur yinede elinize sağlık :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
haklısın aslında ona da bi ara el atalım biz en iyisi

mstf_l

mstf_l

Üye
ben yaparım listeyi sen baska bir is icinde lazım bana :oke:

ismail

ismail

Üye
ben tşk ettim ama bida teşekkür etmek istiyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
35Darkness35

35Darkness35

Üye
çok teşekkürler sayenizde 1 yıldır hackleyemediğim telefonumu hackledim. Tekrar sağolun...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederirim. sağolun

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

serhat murduk

Üye
c5-03 te 0 yuşuna nasıl bascaz

gazi0

gazi0

Üye
listene ekle C7 belle işe yaradı. Tesekurler.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

ysn_46_91_

ysn_46_91_

Üye

kardeş n97 32 gb da 1 hafta önce yaptım ama şimdi tlf formatlamıştım şimdi tmquarentine dosyasını atıyorum c ye ama antivirüs te bulmuyor no data yazıyo ne yaptıysamo lmadı

ysn_46_91_

ysn_46_91_

Üye
arkadaşlar bende de tmquarentine nin içi gözükmüyordu ne yaptıysam gözükmedi.tekrar dan mobilse security i kaldırdım c den tmquarentine dosyasını sildim..telefonu kapatıp açtım tekrar security mobil i kurdum xğloreyi açtım indirdiğinim dosyayı zipliyken çıkardım c ye öyle oldu anca.teşekkürler bu konuyu açan arkadaşa

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim. Ben yazmadan sen çözmüşsün zaten

Üst Alt