Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
sağolun

erdo37

Üye
n73de mobile security / quarantine list açılmıyor 3-4 sn sonunda program kapanıp menüye dönüyor. Bu restore işlemini kaspersky mobile security karantina bölümünden yapma imkanımız yokmu ? ne yaptıysam olmuyor tek sorun mobile security...

palton

Üye
Kardeşim ben sorun yaşıyorum yau o 2 yama hep mavide kalıyo aktif yapamıyorum ve ben nokia e63'ün kendi dosya yöneticisini kullanıyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
Kardeşim ben sorun yaşıyorum yau o 2 yama hep mavide kalıyo aktif yapamıyorum ve ben nokia e63'ün kendi dosya yöneticisini kullanıyorum

Xplore kurman lazım once ayrıca rompatcher ı nasıl kurdun xploresiz

----------Eklendi @ 15:35:24 ---------- Yazıldı @ 15:33:36 ----------

n73de mobile security / quarantine list açılmıyor 3-4 sn sonunda program kapanıp menüye dönüyor. Bu restore işlemini kaspersky mobile security karantina bölümünden yapma imkanımız yokmu ? ne yaptıysam olmuyor tek sorun mobile security...

Denemedim ama heralde olur onunla yapılanıda vardı bu yöntemin Siz isterseniz suna bakın bi

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ri-3-dk-da-hackleme-aralik-2011-a-547695.html

----------Eklendi @ 15:37:44 ---------- Yazıldı @ 15:35:24 ----------

pardon

www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazil...ri-3-dk-da-hackleme-aralik-2011-a-547695.html

Hasan

Üye
bana uzun geliyo bu yöntem ben secman+xplore+installserver yetiyo seninki her tele ama benim yaptığım her tele değil:D

sempozyum

Üye
Ben n79 u nasil hack lerim ?

Hasan

Üye
mobıle security ile hackle ilk anlattığı yöntem

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

shrapci

Üye
C6 01 uyguladım hacklendi tşkrlr

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Süpersin adamım yaaa :D

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ellerin dert görmesin iyiki varsın

eminkaba

Üye
ya benim telefonun general mobile q3(Q3) ben nasıl oyun yükleyeyim:vur

ahmetucar0000

Üye
çok teşekkürler kardeşim telefonumu hackleyebildim sonunda :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim hepinize hayırlı olsun. general mobile soran arkadaş konunun yeri yanlış. Burada onu bilen zor çıkar

• Beğen
Tepkiler: 'h716043'
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Kardeş Şimdi Ben Hackleyerek Sadece Unsigned Uygulamaları Yüklemek İstiyorum? Sistem Klasörlerine Ulaşmak İstemiyorum. Bunu İçin Yapabilecek Bir şey Varmı ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Şimdi Ben Hackleyerek Sadece Unsigned Uygulamaları Yüklemek İstiyorum? Sistem Klasörlerine Ulaşmak İstemiyorum. Bunu İçin Yapabilecek Bir şey Varmı ?
sürekli aksiyon arıyor millet :D. Evet var yolu. Herseyi yaparsın eğer rompatcherda installserver yaması yeşil oluyorsa sorun yok. Open4all yamasıni açmazsin böylece de sisteme erişmezsin. Aktif olmuyorsa da gerenkli yere installserver.exe'yi atarsın sonra da open4all'u kapatırsın.

• Beğen
Tepkiler: 'h716043'

Üst Alt