Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)
Sponsorlu Bağlantılar
ibrother
Üye
rom patc la sys.yi açık yaptım 9.3 klasöründkı .exe yi c#sys#bin.e attım bozuk dıyo hes .sis e
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Kardeş sen bir de 9.2'yi dener misin? olmazsa başka yoluna bakalım.
ibrother
Üye
9.2 denedim aynı. Hatta secman da bile yaptım.
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
O zaman sen format atıp yeniden hack yapmayı dene . Sistemden gibi görünüyor
mstf_l
Üye
6220de installserver yaması zaten aktif oluor ki
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Herkes yeni birşeyle geliyor. Al işte Mustafa da başka bir iddia attı ortaya. Doğru mudur ibrahim ?
mstf_l
Üye
yok hayır ben 6220 yi cokk hackledim her seferinde de oldu olması lazım onu diyorum
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Yok sana birşey demiyorum mustafa. 6220 9.2 değil mi?
mstf_l
Üye
9.3 o yüzden diyorum elime gecen her 9.3 ve 9.4 te installserver yaması aktiflesmisti benim
ibrother
Üye
format attım gene aynı sonuç. Mstf ne demek ıstedı anlmdm ama yeşıl oly rom patc. Telefon versıyon 4.13 mstf senın hackledgn versıon kaçtı.*
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Ben yine de diyorum var bir yerlerde yanlışlık. Format attım dedin . Bir programı telefon hafızasina yüklemeyi dene bakalım.
ibrother
Üye
her iki hafıza kur dum. Hatta ınstlservr.exe yı hem c hem e sys bın.e attı. Versıonla alakası var mı benm kı ilk surum.
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
6500 slide javadir. Burası symbian kardeş. Ibrahim her ikisine birden atma sadece birine at. Hatta hiçbirine atmadan rompatcherdan installserver yamasıni aktif yap yani yeşil olsun. O bin deki installserver.exe'yi falan da sil öyle dene kurmayı.
ibrother
Üye
teşekkürler teşekkürler teşekkürler symbianist hack oldu yalnız installserver.exe siz yeşil yapınca rom patce 'yi yükleniyor. Yapamayan varsa öyle yapsın.
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
iyi de onu yazdım ben anlatımda. Dedim ki eğer yeşil olmuyorsa bin'e uygun olanı adın. Neyse netice önemli. Geçmiş ve hayırlı olsun. Rica ederim.
Poibos_Apollon
Üye
teşekkürler dostum
mosseyes546
Üye
kardeşim eline saglık c5-00 da oldu dahada kimse hack konusu acmasın arkadaş :-)
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Hayırlı olsun hepinize. Rica ederim
mstf_l
Üye
hayırlı olsun arkadaslar
Benim 6220 c son sürümdü artık hangisi oluoyorsa bilmiyorum
abc1038
Üye
Allah razı olsun hocam çok teşekkürler telim n79 v32.001 çok saolun hocam