Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
rom patc la sys.yi açık yaptım 9.3 klasöründkı .exe yi c#sys#bin.e attım bozuk dıyo hes .sis e

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen bir de 9.2'yi dener misin? olmazsa başka yoluna bakalım.

ibrother

ibrother

Üye
9.2 denedim aynı. Hatta secman da bile yaptım.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sen format atıp yeniden hack yapmayı dene . Sistemden gibi görünüyor

mstf_l

mstf_l

Üye
6220de installserver yaması zaten aktif oluor ki

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Herkes yeni birşeyle geliyor. Al işte Mustafa da başka bir iddia attı ortaya. Doğru mudur ibrahim ?

mstf_l

mstf_l

Üye
yok hayır ben 6220 yi cokk hackledim her seferinde de oldu olması lazım onu diyorum :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yok sana birşey demiyorum mustafa. 6220 9.2 değil mi?

mstf_l

mstf_l

Üye
9.3 o yüzden diyorum elime gecen her 9.3 ve 9.4 te installserver yaması aktiflesmisti benim

ibrother

ibrother

Üye
format attım gene aynı sonuç. Mstf ne demek ıstedı anlmdm ama yeşıl oly rom patc. Telefon versıyon 4.13 mstf senın hackledgn versıon kaçtı.*

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Ben yine de diyorum var bir yerlerde yanlışlık. Format attım dedin . Bir programı telefon hafızasina yüklemeyi dene bakalım.

ibrother

ibrother

Üye
her iki hafıza kur dum. Hatta ınstlservr.exe yı hem c hem e sys bın.e attı. Versıonla alakası var mı benm kı ilk surum.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide javadir. Burası symbian kardeş. Ibrahim her ikisine birden atma sadece birine at. Hatta hiçbirine atmadan rompatcherdan installserver yamasıni aktif yap yani yeşil olsun. O bin deki installserver.exe'yi falan da sil öyle dene kurmayı.

ibrother

ibrother

Üye
teşekkürler teşekkürler teşekkürler symbianist hack oldu yalnız installserver.exe siz yeşil yapınca rom patce 'yi yükleniyor. Yapamayan varsa öyle yapsın.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
iyi de onu yazdım ben anlatımda. Dedim ki eğer yeşil olmuyorsa bin'e uygun olanı adın. Neyse netice önemli. Geçmiş ve hayırlı olsun. Rica ederim.

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
teşekkürler dostum

mosseyes546

Üye
kardeşim eline saglık c5-00 da oldu dahada kimse hack konusu acmasın arkadaş :-)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun hepinize. Rica ederim

mstf_l

mstf_l

Üye
hayırlı olsun arkadaslar

Benim 6220 c son sürümdü artık hangisi oluoyorsa bilmiyorum

abc1038

abc1038