Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun...

konuya şunu da ekledim bakalım başka ne bulacaklar :D * Bundan sonraki yöntemleri yaptığınızda rompatcherdaki installserver yamasının aktif (yeşil) olmasını beklemeyin çünkü o işi zaten installserver.exe görüyor.

xinanux

Üye
3. 1'de kurduğumuz program varya hani
(menüde kırmızı ikon çıkar zaten) ona
girin options-Quarantine list'i açın ve
içindeki herşeyi seçip Restore'ye basın. Üstad bir de şunu quarantine liste girin üç dosya çıkacak üç dosyayıda restore yapın orada dosya kalmasın orada dosya unutmayın dersen bence daha iyi olur,bir de x plore yi qfs.mobi ye ekle bence sitesinden bile indiremiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

jensonbutton44

Üye
http://www.maxicep.com/attachments/97609d1318444876/

Sertifikaya son.zipin içinde...
----------Eklendi @ 23:02:19 ---------- Yazıldı @ 22:59:49 ----------

----------Eklendi @ 23:05:55 ---------- Yazıldı @ 23:02:19 ----------

slayt gösterisi halinde yapayım mı ?

----------Eklendi @ 23:06:21 ---------- Yazıldı @ 23:05:55 ----------

slayt gösterisi halinde yapayım mı ?

----------Eklendi @ 23:10:20 ---------- Yazıldı @ 23:06:21 ----------

oku oku Üst Konudaki Hack Yöntemi İçin Resimli Anlatım Ve Yapılan Hatalar İçin Çözümler

----------Eklendi @ 23:13:38 ---------- Yazıldı @ 23:10:20 ----------

bunlarda installserver.exe ler http://www.maxicep.com/attachments/97884d1318827175/

----------Eklendi @ 23:37:46 ---------- Yazıldı @ 23:13:38 ----------

E66 İmzalama,Hack,Sertifika :S Kafayı yemeye az kaldı... demek ki boşa kürek çekmişim?????

Üstad niye kızıyon kafa basmıyor işde amma karışık şu telefon işi hackleyeyim sana dua edecegim :)

xinanux

Üye
Üstad niye kızıyon kafa basmıyor işde amma karışık şu telefon işi hackleyeyim sana dua edecegim :)

rom patcher kurulu mu telefonunda,kurulu değilse işlemleri uygula kur,telefonun e66 1.yöntem yazanı indir 9.2 yazan installserver.exe sana uygundur,c:\sys\bin klasörünün içine kopyala installserver.exe yi sonra sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin....

• Beğen

jensonbutton44

Üye
rom patcher kurulu mu telefonunda,kurulu değilse işlemleri uygula kur,telefonun e66 1.yöntem yazanı indir 9.2 yazan installserver.exe sana uygundur,c:\sys\bin klasörünün içine kopyala installserver.exe yi sonra sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin....

Harbiden mübarek adamsın :D Yorumunu görmeden once 2.yöntemi kopyaladım oda uyuyormus heralde oyunları yuklemeye basladım nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ama karşılık beklemeksizin burada insanlara yardım etmeniz muhteşem birşey allah razı olsun sizlerden :)

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Harbiden mübarek adamsın :D Yorumunu görmeden once 2.yöntemi kopyaladım oda uyuyormus heralde oyunları yuklemeye basladım nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ama karşılık beklemeksizin burada insanlara yardım etmeniz muhteşem birşey allah razı olsun sizlerden :)

sağolsunlar yardım ediyorlar burada insanlara

xinanux

Üye

haydi hayırlı olsun....

• Beğen

daksy

Üye
teşekkurler kardeşim 603 nokia symbian belle gayet hızlı stabil işe yaradı saygılar...

tataristan

Üye
Ellerine sağlık kardeş 5-6 aydır uğraşıyordum ne yapsam olmuyordu çok ssaol telim e71

caca41

caca41

Üye
eyvallah kardeşim adamın hasısınnn helal olsun cok ıyı oldu valla bu N79da işe yaradı :))

caca41

caca41

Üye
eyvallah saolasın

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize hayırlı ve geçmiş olsun.

'Slash'

Üye
Vallahi çoook sağol :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Pc'ye geçince eklerim listeye. Hayırlı olsun yapanlara da

Mobinazmi

Üye
dediğinizin hepsini yaptım hiç bir sorun çıkmadı ama telefonunu sistemi değişmedi hala v31 şeyden sorun çıkmış olabilir mi acaba bende hafıza kartı yoktu o sertifika zıp i telefona kaydettim dediğiniz dosyayı ayrıyttn telefona kopyaladın gerisi malum ondan mi ki acaba

xinanux

Üye
dediğinizin hepsini yaptım hiç bir sorun çıkmadı ama telefonunu sistemi değişmedi hala v31 şeyden sorun çıkmış olabilir mi acaba bende hafıza kartı yoktu o sertifika zıp i telefona kaydettim dediğiniz dosyayı ayrıyttn telefona kopyaladın gerisi malum ondan mi ki acaba

kardeş bu sertifikasız uygulama yüklemek için yazılım güncelleme ne alaka?

Mobinazmi

Üye
ya video da adam yıldız kare falan yaptı yA BENDE SANDIM SISTEM YAZILIM GÜNCELLE DI OLDU BENIM IŞ SAĞOLASIN

xinanux

Üye
ya video da adam yıldız kare falan yaptı yA BENDE SANDIM SISTEM YAZILIM GÜNCELLE DI OLDU BENIM IŞ SAĞOLASIN

hayırlı olsun... O adam ben oluyorum orada telefonun modelini göstermek için yapmıştım...

Üst Alt