mstf_l
Üye
olmuyo yaa vazgeçtim artk hack lemekten ...
symbian telefon aldığma pişman oldum valla yaa....eskiden 6600 telefonum vardı ne kurarsan yüklenyodu...
keşke android alsaydm...
Ne hatası verdi kardes soylersen yardımcı olabiliriz
olmuyo yaa vazgeçtim artk hack lemekten ...
symbian telefon aldığma pişman oldum valla yaa....eskiden 6600 telefonum vardı ne kurarsan yüklenyodu...
keşke android alsaydm...
millet o kadar çok yorum varki hepsine bakamadım. Benim tel. 5250 ve herşeyi yaptım da şu en son 2 dosya aktif yapamadım. Benimkinde ikiside kırmızı oldu![]()
![]()
ya bişe demim diyorum ama zorla sövdürüyosunuz adamı arkadasım okadar program söylemişsin bitanesinin link i yok nerden bulcak millet bunları yarım saattir araştırıyorum bişe yapcaksanız ya tam yapın helalinden dua edelım teşekkur edelım size yada hiç elinizi sürmeyin vakit kaybından baska bi işe yaramıyo
Ben bu e63ü hackleyemedım .hackleyemedım galıba ya sertıfıca hatası yada guncelleestırme hatası verıyo denedım hıc bırı oolmadıı.
Ben bu e63ü hackleyemedım .hackleyemedım galıba ya sertıfıca hatası yada guncelleestırme hatası verıyo denedım hıc bırı oolmadıı.
arkadaslar 5800 için hangi installserveryolunu ızlıcem yardım edermısıniz denılenlerı yaptım room a tıklayıca hat verıyo
arkadaslar 5800 için hangi installserveryolunu ızlıcem yardım edermısıniz denılenlerı yaptım room a tıklayıca hat verıyo
nokia 5320 xpressmusic de denenmiş ve sorunsuz çalışmıştır. bilginize sunulur. saygılarımla !