Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
olmuyo yaa vazgeçtim artk hack lemekten ...
symbian telefon aldığma pişman oldum valla yaa....eskiden 6600 telefonum vardı ne kurarsan yüklenyodu...
keşke android alsaydm...

Ne hatası verdi kardes soylersen yardımcı olabiliriz

xinanux

Üye
millet o kadar çok yorum varki hepsine bakamadım. Benim tel. 5250 ve herşeyi yaptım da şu en son 2 dosya aktif yapamadım. Benimkinde ikiside kırmızı oldu :( :(

antivirüste üç dosyayı seçip restore yapamamışsın tekrar tmquarantine klasörünü C: ye çıkart üç dosyayı da restore yaptığına emin ol rom patcher çalışacaktır.

bayramalex

bayramalex

Üye
dediklerinin hepsini yaptım 1i yeşil diğeri kırmızı oldu teli kapatıp açtım tel dondu en son format attım hack yapalım derken bütün pro. Lardan olduk

sefine

sefine

Üye
cok teşekkür ediyorum cep nokia 5250 ne zamandan beri bir program vardır yükleyemiyordum dediklerinizi yaptım proplem cıkmadı sağlıcakla kalın

----------Eklendi @ 15:07:08 ---------- Yazıldı @ 15:04:56 ----------

symbian mı android mi symbian derim telefon özelliğini daha yetkin kullanan bir işletim sistemi

yavuz661

yavuz661

Üye
ya bişe demim diyorum ama zorla sövdürüyosunuz adamı arkadasım okadar program söylemişsin bitanesinin link i yok nerden bulcak millet bunları yarım saattir araştırıyorum bişe yapcaksanız ya tam yapın helalinden dua edelım teşekkur edelım size yada hiç elinizi sürmeyin vakit kaybından baska bi işe yaramıyo

mstf_l

mstf_l

Üye
ya bişe demim diyorum ama zorla sövdürüyosunuz adamı arkadasım okadar program söylemişsin bitanesinin link i yok nerden bulcak millet bunları yarım saattir araştırıyorum bişe yapcaksanız ya tam yapın helalinden dua edelım teşekkur edelım size yada hiç elinizi sürmeyin vakit kaybından baska bi işe yaramıyo

Konunun altında eklentiler var gormediniz heralde

yavuz661

yavuz661

Üye
ya kardes kusura bakma az önce bayaa bi bunaldıgım için öyle konustum ama sende sertifikaya son yazcana gereken dosyalar yazsan kötumu olurdu :)

mstf_l

mstf_l

Üye
iste tamam anlatımda varya ayrıca konu benim degil

sefo

Üye
sekurite programi benim teli bloke yapti sevmedim zor sildim hele sukur yapamadim tabiki

----------Eklendi @ 00:26:15 ---------- Yazıldı @ 00:25:37 ----------

nokia n95 gri normalden

veliaslan77

Üye
C5-03 te denenmiştir ve başarılı teşekkürler...
Ya bir şey sorucam C5-03 te ram nasıl yükseltiliyor ?

matadorcuk

Üye
Ben bu e63ü hackleyemedım .hackleyemedım galıba ya sertıfıca hatası yada guncelleestırme hatası verıyo denedım hıc bırı oolmadıı.

mstf_l

mstf_l

Üye
Ben bu e63ü hackleyemedım .hackleyemedım galıba ya sertıfıca hatası yada guncelleestırme hatası verıyo denedım hıc bırı oolmadıı.

Bir yerde hata yapmıs olmalısınız ben defalarca hackledim e63 u bu yontemle tekrar deneyin isterseniz

xinanux

Üye

arkadaş rom patcherı kurduysan open4all seçeneği aktif olduysa yani yeşil olduysa telefon hacklenmiştir.Sertifikasız uygulama yükleme installserver ile alakalıdır eğer ki rom patcher da ki installserver yaması kırmızı gösteriyorsa o zaman yapacağın telefonuna uygun installserver.exe yi c:\sys\bin klasörüne atacaksın.1.yöntem yazanı indir telefonum e63 diyorsun 9.2 yazan sana uygundur onu at c:\sys\bin klasörünün içine artık sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin.

derpi

Üye
arkadaslar 5800 için hangi installserveryolunu ızlıcem yardım edermısıniz denılenlerı yaptım room a tıklayıca hat verıyo

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaslar 5800 için hangi installserveryolunu ızlıcem yardım edermısıniz denılenlerı yaptım room a tıklayıca hat verıyo

Symbian9.4 ama ona gerek olmaması lazım 5800 da installserver yaması direkt etkinlesir

• Beğen
Tepkiler: xinanux
ibocan06

ibocan06

Üye
nokia 5320 xpressmusic de denenmiş ve sorunsuz çalışmıştır. bilginize sunulur. saygılarımla !

• Beğen

xinanux

Üye

sys\bin patcher ldd not found diyor ikisi de kırmızı oluyor eğer bunu diyorsan antivirüste üç dosyayı seçip restore yapamadın,tmquarantine klasörünü C: ye çıkart şimdi antivirüsü aç üç dosyayıda restore yap orada dosya kalmasın rom patcherı aç sorunsuz çalışacaktır.

----------Eklendi @ 14:08:03 ---------- Yazıldı @ 14:07:25 ----------

nokia 5320 xpressmusic de denenmiş ve sorunsuz çalışmıştır. bilginize sunulur. saygılarımla !

hayırlı olsun arkadaş..

sercantim

Üye
benim telim samsungi8510 hackledim ama işe yarar 4 5 program hariç bir şey bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum

----------Eklendi @ 19:37:37 ---------- Yazıldı @ 19:37:06 ----------

ayrıca bu sayfada emek veren herkese çok teşekkür

----------Eklendi @ 19:42:43 ---------- Yazıldı @ 19:37:37 ----------

samsung i8510 hacklendi çok teşekkür ederim.program tavsiyelerinizi bekliyorum işe yaar 4 5 program buldum tv falan başka birşey yok

• Beğen

sefo

Üye
n95 denedim ise yaradi sagolun ALLAH razi olsun hepinizden

• Beğen
Symbianizm

Symbianizm

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen