YA KARDEŞ,,bende e72 var ...burda yazılanı yapcam ama xplore programı yüklenmiyo aynı sertfıka hatası...konu başındaki lınkten de inmıyo bide zaten...
Xplore yuklense gerisini yapmaya başlycam inş![]()
tumunde diyo kardes ...olmuyo btrlu
Ayarlar/uygulamalar/uygulama yoneticisi/sertifika kontrolünü sadece imzalıdan tumune al
sıs uzantılı hcbı dosyayı yukleyemyorm...sısx olan bazı dosyalar yuklenyo sadce...tumunde diyo kardes ...olmuyo btrlu
bide jar , jad uzantılı proframlar yuklenyo...tumunde diyo kardes ...olmuyo btrlu
----------Eklendi @ 19:38:36 ---------- Yazıldı @ 19:37:02 ----------
sıs uzantılı hcbı dosyayı yukleyemyorm...sısx olan bazı dosyalar yuklenyo sadce...
tumunde diyo kardes ...olmuyo btrlu
----------Eklendi @ 19:38:36 ---------- Yazıldı @ 19:37:02 ----------
sıs uzantılı hcbı dosyayı yukleyemyorm...sısx olan bazı dosyalar yuklenyo sadce...
----------Eklendi @ 19:40:13 ---------- Yazıldı @ 19:38:36 ----------
bide jar , jad uzantılı proframlar yuklenyo...
Sıs uzantılılar hi. Olmyo
formatı nasl atcm peki
arkadaslar siteye coktandır uyeyım kımseyı tanımam burda ama sunu diyeyim telimi uzun bi ugrastan snra maxsicep sayesinde hackledim ne bulursa kuruyor
----------Eklendi @ 11:35:29 ---------- Yazıldı @ 11:34:58 ----------
alemin krali maxi
telefon e 72.......sis ediyoru kurdum...xploreyi yokledim çok şükür..tarihi marihi değiştrerek...
bu sefer de sertifika sorunu demi yo şunu diyo..
"güvenilir olmayan uygulamanın korumalı bilmemnesi yüklenemez!!"
Emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler .
Siseditor yöntemiyle selfsign ile imzalanan uygulamalar yüklenmiyor . Sadece uygulamanın yükleneceği hafızaya kadar geliyor. Herhangi bir hafızayı seçtikten sonra ' İstenen uygulama erişimine izin verilmedi. ' uyarısı veriyor. Denenen tel modeli : 6220C-1 .
Bosver kardes onu o telefonda da installserver etkinlesmesi lazım zaten rompatcher dan
Bu telefon da bi cins. Ne secman oluyor ne hellocarbide ...
Ugrasma onlarla burdaki anlatımı yaptıktan sonra rompatcherdan hacklenir zaten
kardeş her şeyi sil ve baştan yap. Büyük konuşmayayim ama hemen hemen hepsinde oldu.millet o kadar çok yorum varki hepsine bakamadım. Benim tel. 5250 ve herşeyi yaptım da şu en son 2 dosya aktif yapamadım. Benimkinde ikiside kırmızı oldu![]()
![]()