Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

ersin_90

Üye
YA KARDEŞ,,bende e72 var ...burda yazılanı yapcam ama xplore programı yüklenmiyo aynı sertfıka hatası...konu başındaki lınkten de inmıyo bide zaten...
Xplore yuklense gerisini yapmaya başlycam inş :(

mstf_l

mstf_l

Üye
YA KARDEŞ,,bende e72 var ...burda yazılanı yapcam ama xplore programı yüklenmiyo aynı sertfıka hatası...konu başındaki lınkten de inmıyo bide zaten...
Xplore yuklense gerisini yapmaya başlycam inş :(

Ayarlar/uygulamalar/uygulama yoneticisi/sertifika kontrolünü sadece imzalıdan tumune al

ersin_90

Üye

Ayarlar/uygulamalar/uygulama yoneticisi/sertifika kontrolünü sadece imzalıdan tumune al
tumunde diyo kardes ...olmuyo btrlu

----------Eklendi @ 19:38:36 ---------- Yazıldı @ 19:37:02 ----------

sıs uzantılı hcbı dosyayı yukleyemyorm...sısx olan bazı dosyalar yuklenyo sadce...

----------Eklendi @ 19:40:13 ---------- Yazıldı @ 19:38:36 ----------

sıs uzantılı hcbı dosyayı yukleyemyorm...sısx olan bazı dosyalar yuklenyo sadce...
bide jar , jad uzantılı proframlar yuklenyo...
Sıs uzantılılar hi. Olmyo

ibrother

ibrother

Üye
6220c'de başarılı olan varsa nasıl yaptığını yazabilir mi.

unani_azmi

Üye

----------Eklendi @ 19:40:13 ---------- Yazıldı @ 19:38:36 ----------

bide jar , jad uzantılı proframlar yuklenyo...
Sıs uzantılılar hi. Olmyo

sis uygulamaları yükleyemiyorsan sistemde bir sorun olmalı hard format at sonra yöntemi uygula....

----------Eklendi @ 17:42:23 ---------- Yazıldı @ 17:38:34 ----------

• Beğen
Tepkiler: Symbianizm

ersin_90

Üye
formatı nasl atcm peki

• Beğen

tekbir07

Üye
arkadaslar siteye coktandır uyeyım kımseyı tanımam burda ama sunu diyeyim telimi uzun bi ugrastan snra maxsicep sayesinde hackledim ne bulursa kuruyor

----------Eklendi @ 11:35:29 ---------- Yazıldı @ 11:34:58 ----------

alemin krali maxi

• Beğen
Symbianizm

Symbianizm

Üye
formatı nasl atcm peki

telefon ne?

----------Eklendi @ 14:39:07 ---------- Yazıldı @ 14:38:46 ----------

arkadaslar siteye coktandır uyeyım kımseyı tanımam burda ama sunu diyeyim telimi uzun bi ugrastan snra maxsicep sayesinde hackledim ne bulursa kuruyor

----------Eklendi @ 11:35:29 ---------- Yazıldı @ 11:34:58 ----------

alemin krali maxi

hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.

ersin_90

Üye
telefon e 72.......sis ediyoru kurdum...xploreyi yokledim çok şükür..tarihi marihi değiştrerek...

bu sefer de sertifika sorunu demi yo şunu diyo..
"güvenilir olmayan uygulamanın korumalı bilmemnesi yüklenemez!!"

Symbianizm

Symbianizm

Üye
telefon e 72.......sis ediyoru kurdum...xploreyi yokledim çok şükür..tarihi marihi değiştrerek...

bu sefer de sertifika sorunu demi yo şunu diyo..
"güvenilir olmayan uygulamanın korumalı bilmemnesi yüklenemez!!"

format falan atma sen. hack yapamamışsın belli ki ondan öyle diyor.
rompatcher kuruldu mu ?

Kdr05

Kdr05

Üye
Emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler .

Siseditor yöntemiyle selfsign ile imzalanan uygulamalar yüklenmiyor . Sadece uygulamanın yükleneceği hafızaya kadar geliyor. Herhangi bir hafızayı seçtikten sonra ' İstenen uygulama erişimine izin verilmedi. ' uyarısı veriyor. Denenen tel modeli : 6220C-1 .

mstf_l

mstf_l

Üye
Emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler .

Siseditor yöntemiyle selfsign ile imzalanan uygulamalar yüklenmiyor . Sadece uygulamanın yükleneceği hafızaya kadar geliyor. Herhangi bir hafızayı seçtikten sonra ' İstenen uygulama erişimine izin verilmedi. ' uyarısı veriyor. Denenen tel modeli : 6220C-1 .

Bosver kardes onu o telefonda da installserver etkinlesmesi lazım zaten rompatcher dan

mstf_l

mstf_l

Üye
tamam onu yap rompatcher dan yamalar aktiflesirse hacklenmis demekyir once mobile securityi kur ilk sayfadaki gibi devam et

sebahattinART

sebahattinART

Üye
millet o kadar çok yorum varki hepsine bakamadım. Benim tel. 5250 ve herşeyi yaptım da şu en son 2 dosya aktif yapamadım. Benimkinde ikiside kırmızı oldu :( :(

fvgumus123

Üye
soununda yaptım teşekkürler e72

Symbianizm

Symbianizm

Üye
millet o kadar çok yorum varki hepsine bakamadım. Benim tel. 5250 ve herşeyi yaptım da şu en son 2 dosya aktif yapamadım. Benimkinde ikiside kırmızı oldu :( :(
kardeş her şeyi sil ve baştan yap. Büyük konuşmayayim ama hemen hemen hepsinde oldu.

----------Eklendi @ 00:59:04 ---------- Yazıldı @ 00:58:20 ----------

Hayırlı olsun yapanlara

ersin_90

Üye
olmuyo yaa vazgeçtim artk hack lemekten ...
symbian telefon aldığma pişman oldum valla yaa....eskiden 6600 telefonum vardı ne kurarsan yüklenyodu...
keşke android alsaydm...

Üst Alt