Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

xinanux

Üye
reset atılsınmı dye sormadı telefon i8910 hd

maxicep.com/s60-3rd-antivirus-guvenlik-korunma/trend-micro-mobile-security-3-0-for-os-s60-3rd-edition-45517.html buradaki mobil security kurun.

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

joseph_61

Üye
ordaki galiba s60 v3 benm telde programa giriyorum dokunmatik çalşmıyo? benim tel s60 v5

xinanux

Üye
ordaki galiba s60 v3 benm telde programa giriyorum dokunmatik çalşmıyo? benim tel s60 v5

başka bir arkadaşta böyle bir sorun olmuştu verdiğim linktekini kurup yapmıştı.

----------Eklendi @ 23:00:52 ---------- Yazıldı @ 22:57:45 ----------

vivaz u5 te oldu ama linkteki verildigi mobile securty le olmadı bu versiyonuyla oldu
Trend Micro Mobile Security 3.0 for OS/S60 3rd Edition
S telefon s60v5 bu programı nasıl çalıştırdı anlamadım eline sağlık symbianist kardeş teşekkür ederim

işte bu sayfa 39 da

• Beğen

joseph_61

Üye
olmadı kardeş activation codu giremedim scan yaptım ama quarentine listte boş öyle yarım yarım kaldı herşey şu teli bi hack yapamdım ya ne iştir :S

xinanux

Üye
olmadı kardeş activation codu giremedim scan yaptım ama quarentine listte boş öyle yarım yarım kaldı herşey şu teli bi hack yapamdım ya ne iştir :S

kardeş scan yapmayacaksın tmquarantine klasörünü c ye atıyorsun antivirüste üç dosyayı restore yapıyorsun sonra rom patcherı kuruyorsun.

• Beğen

joseph_61

Üye
ortak o dosyayı c ye attım zaten anti virüse giriyorum anlatımda olan quaratine list boş ki bşey seçipte restore imkanım olmuyor

xinanux

Üye
ortak o dosyayı c ye attım zaten anti virüse giriyorum anlatımda olan quaratine list boş ki bşey seçipte restore imkanım olmuyor

yanlış bir yere kopyalamışsın c:\tmquarantine böyle olacak.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu okumuyor bence bu arkadaş

xinanux

Üye
Konuyu okumuyor bence bu arkadaş

Aynen üstad 2 temel nokta var birincisi tmquarantine klasörünü c nin ana dizinine kopyalamak ki antivirüs onları görsün başka bir yerde olursa görmez. İkinciside antivirüsün quarantine list bölümünde üç tane rom patcherın ldd dosyalarını eksiksiz bir şekilde restore yapmak yani sys\bin klasörüne göndermek.Eğer eksik restore olursa bir tane bile dosya unutulursa rom patcher açıldığında sys\bin patcher ldd not found(sys\bin klasöründe ldd dosyaları bulunamadı) tekrar tekrar anlatıyoruz ama kimse okumuyor sanırım.

• Beğen

guchasan

Üye
nokıa c5-00 İşe yaradı :oke: Teşekkürlerrr...
Süpersin abii :tşk:

• Beğen

joseph_61

Üye
ortak benim işte tammdr 1. sorun senn verdiğin linkten snra çözüldü 2. sorunda benm fexplorerden dolayı kaynaklanıyormuş c'ye kopyaladığım zaman tmquarantine dosyasnn içine bi tane daha tmquarantine dosyası açıp diğer dosyaları onun içine koyuyormuş gerekli olan dosyalrı tmquarantine dosyasına girildiğinde karşma gelcek şeklde yaptım restorede tmmdr saol kardeş ellerine sağlık ;)

xinanux

Üye
ortak benim işte tammdr 1. sorun senn verdiğin linkten snra çözüldü 2. sorunda benm fexplorerden dolayı kaynaklanıyormuş c'ye kopyaladığım zaman tmquarantine dosyasnn içine bi tane daha tmquarantine dosyası açıp diğer dosyaları onun içine koyuyormuş gerekli olan dosyalrı tmquarantine dosyasına girildiğinde karşma gelcek şeklde yaptım restorede tmmdr saol kardeş ellerine sağlık ;)

hayırlı olsun kardeş. 1 önceki sayfada yazdım işin mantığını.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ne güzel

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
dosya ekleyeceğim arkadaş pencereyi düzenlemeyi açınca tüm yazıların boşluklarını kaldırıyor. bir terslik var ama anlamadım.

----------Eklendi @ 00:53:30 ---------- Yazıldı @ 00:50:11 ----------

iyi de konuda yazıyor zaten olduğu gibi c'ye atın diye valla yaza yaza kitap olacak bizim konu. uzadıkça uzadı. şu halde bile okumuyorlar onları hiç okumazlar

shadow_21

Üye
Dostum gerçekten çok çok sag ol

shadow_21

Üye
Tşk. Dostum

Üst Alt