xinanux
Üye
reset atılsınmı dye sormadı telefon i8910 hd
maxicep.com/s60-3rd-antivirus-guvenlik-korunma/trend-micro-mobile-security-3-0-for-os-s60-3rd-edition-45517.html buradaki mobil security kurun.
reset atılsınmı dye sormadı telefon i8910 hd
ordaki galiba s60 v3 benm telde programa giriyorum dokunmatik çalşmıyo? benim tel s60 v5
vivaz u5 te oldu ama linkteki verildigi mobile securty le olmadı bu versiyonuyla oldu
Trend Micro Mobile Security 3.0 for OS/S60 3rd Edition
S telefon s60v5 bu programı nasıl çalıştırdı anlamadım eline sağlık symbianist kardeş teşekkür ederim
olmadı kardeş activation codu giremedim scan yaptım ama quarentine listte boş öyle yarım yarım kaldı herşey şu teli bi hack yapamdım ya ne iştir :S
ortak o dosyayı c ye attım zaten anti virüse giriyorum anlatımda olan quaratine list boş ki bşey seçipte restore imkanım olmuyor
Konuyu okumuyor bence bu arkadaş
nokıa c5-00 İşe yaradıTeşekkürlerrr...
Süpersin abii![]()
ortak benim işte tammdr 1. sorun senn verdiğin linkten snra çözüldü 2. sorunda benm fexplorerden dolayı kaynaklanıyormuş c'ye kopyaladığım zaman tmquarantine dosyasnn içine bi tane daha tmquarantine dosyası açıp diğer dosyaları onun içine koyuyormuş gerekli olan dosyalrı tmquarantine dosyasına girildiğinde karşma gelcek şeklde yaptım restorede tmmdr saol kardeş ellerine sağlık![]()
ne güzel
üstad bir de trend micro mobil securitynin bu sürümü bazı samsung ve sony ericson modellerine uyum sağlamıyor. Sitede mevcut uyumlu sürümü.
ekleyelim nerdeyse